Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO - Oscilatoare Magnetice de Compensare
autism

Manifestul electrosmogului. Cap. 15

Autismul

Oficial, se declara ca autismul este o tulburare de dezvoltare, una dintre cele mai severe tulburări neuro-psihiatrice ale copilăriei. Exista un întreg spectru de tulburări de dezvoltare, cunoscut sub numele de spectrul tulburărilor autiste. De ce apare autismul?

Părinții copiilor afectați încearcă sa afle: se organizează in asociații, se informează, se zbat sa-si recupereze copiii.

In general, atât părinții cat si terapeuții (medici, psihologi, nutriționiști), etc. ignora factorul poluării electromagnetice in declanșarea autismului si se axează doar pe aspectul „psihosomatic sau nutritional.

Aceasta conferință le este destinata: „Efectele câmpurilor electromagnetice asupra fetusului” susținută de dr. Ernesto Brugio la Bruxelles, pe 18 Mai 2015.

Extras:

„Primele nouă luni sunt cele mai importante din viața noastră. Nu trebuie să uităm niciodată acest lucru. Consider că fetusul își definește programul fetal, programul său epigenetic, care determină modul său de reacție în raport cu mediul, în prima sa lună de viață. Perturbarea programului fetal poate avea deci o mulțime de consecințe. Trebuie să considerăm că embrionul şi fetusul sunt organisme destul de diferite fâță de un copil sau un adult, fetusul fiind format dintr-o mulțime de celule diferențiate, iar mediul, ceea ce înseamnă poluanți şi câmpuri electromagnetice, poate interfera cu aceste celule diferențiate în moduri cu totul neașteptate…. explozia actuala a bolilor în lume(obezitatea şi diabetul, autismul şi Alzheimerul, chiar şi bolile neuropsihiatrice, alergiile, intoleranța la gluten, boala celiacă fără intoleranță la gluten, cancerul) poate fi consecința unui răspuns la un mediu ce se modifică prea repede, astfel încât fetusul nu poate reacționa într-un mod corect, pot fi consecința factorilor ce influențează programul fetal.”

Cum este deci posibil sa stai cu telefonul in buzunar sau cu laptopul in brațe, atunci când aceste aparate emit o radiație recunoscuta ca „posibil cancerigena”?!

Așa se umple țara de „școlile speciale”. Acei copii cu deficiente cognitive aveau toate șansele sa se nască si sa crească, sa ne fericească…dacă nu interferau in metabolismul lor toxine și alți țânțari electromagnetici.

Mamele ignora ca la doar 32 de zile embrionul uman are deja structurata configurația viitorului organism, când ele abia își fac testul de sarcina. In aceste 30 de zile, ele stau cu laptopul in brațe, fără nici o grija. Nu mai zic ca majoritatea- din lipsa de informatie – stau si dupa.

In cazul in care este un embrion feminin, acesta conține deja in ovarele sale materialul genetic al viitorilor nepoți, nepoți care s-ar putea sa sufere de malformații genetice, si nu din cauza mamei (care poate a fost precauta), ci din cauza imprudentei bunicii, cu 30 de ani in urma.

Astfel, se pun in pericol doua generații dintr-un foc…

Romania vine tare din din spate si nu putem spune ca nu am fost avertizați…

Consecințele poluării chimice (MCS) si ale celei electromagnetice (EHS) sunt interdependente si abia după eliminarea acestora poate începe cu succes terapia psihologica.

Terapia autismului este precum o barca care are doua vâsle ( MCS si EHS) si o cârmă (psihologul):

– tragi doar cu o vâslă, te învârti in loc

– tragi cu amândouă – avansezi, iar psihologul este acolo ca sa sincronizeze mișcările vâslelor.

Din graficul acesta rezulta ca intre poluarea electromagnetica si autism este o corelație perfecta:

-10 copii autiști la 10.000 in anul 1990 = 1/1000 (anul introducerii pe piață a telefoniei mobile)

– 90 copii autiști la 10.000 in anul 2010 = 1/111 copii (anul introducerii pe piață a routerelor Wi-Fi)

Spirala tragica continua: in 2016 s-a ajuns la recordul 1/38 copii autiști in Coreea de Sud (tara «Samsung ») acolo unde surf-ul online pe Smartfonuri este sport național. Lăsând la o parte autismul, ce spor mai au la învățat acei copii cu WiFi- ul pe cap?

Routerele WiFi au început sa intre pe piața din occident in 2005. Țin minte ce încântați erau parizienii ca aveau conexiune peste tot, caci exista posibilitatea sa te conectezi la oricare router din Paris cu o parola de Hot-spot.

In scurt timp, copiii născuți începând cu anii 2005 in acest mediu au resimțit „binefacerile” WiFi-ului. Priviți graficul mov pe Europa de Vest cum explodează in 2006 !

Pentru neofiți putem da un exemplu mai comestibil: se știe ca gândacii de bucătărie sunt rezistenți chiar la un război nuclear, caci au fost găsiți vii la 300 m de explozia bombei de la Hiroshima. Motivul? Multiplicarea mai lenta a celulelor. Ce spuneam adineauri: Adulți = multiplicare celulara lenta = perturbări latente.

Ei bine, gândacii de bucătărie au cam dispărut din marile orașe, (confirm personal) si mai in gluma in serios, cei de la televiziunea franceza ne recomanda Wifi-ul ca insecticid (vezi la min. 2 ).

Explicația este simpla: gândacii rezista fizic la radiații nucleare ca adulți, dar ouăle depuse de ei nu rezista la radiații neionizante (WiFi/ GSM), caci sunt expuse in perioada lor embrionara, cea mai fragila, unde celulele se divid cu „100Km/s”. De aici rezulta autism, cancer infantil, etc.

Deja spermatozoidul pleacă sifonat la drum, de la tata cu calculatorul in brațe si ajunge la ovulele mamei si ele bronzate telefonul din buzunar. O alta îngrijorare justificata este hipertermia scrotala (temperatura ridicata a testiculelor), care devine permanenta când stai cu un laptop conectat in WiFi pe genunchi ore in sir.

Nu exista o tragedie mai mare pentru o familie decât sa-si vadă copilul suferind si neputându-si exprima verbal afecțiune.

Nu exista o tragedie mai mare pentru o familie decât sa-si vadă copilul marginalizat fata de majoritatea celorlalți copiilor (care risca sa devina in curând o minoritate).

Tratamentele sunt costisitoare, de durata si dificile.

Continuarea in capitolul 16: „Autismul o insulta adusa vieții”

 

"Trackback" Enlace desde tu web.

Adrian Vornicu

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.