Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO - Oscilatoare Magnetice de Compensare

Manifestul Electrosmogului. Cap 10

Nivelul poluării electromagnetice actuale

Metoda cea mai corecta pentru stabilirea unor nivele de radiații compatibile cu Viul ar fi sa ne raportam la nivelele de radiații naturale, existente in afara ariei de acoperire GSM/WiFi, drept care vom lua iarăși ca exemplu perimetrul acelei „insule” nepoluata de radiațiile pulsate din Virginia de Vest, unde este amplasat Green Bank Telescope, Voi folosi pentru aceasta argumentație datele prezentate la o conferință dedicata problemelor poluării electromagnetice la care am participat in 2014. In Romania, pe banda de emisie GSM 930-960 MHz, antenele au permisiunea sa emită cu 41V/m. Dupa calculele realizate de expertul francez Daniel Oberhausen (min 7.40), raportând aceste valori la nivelul natural de radiații (7K kelvin zgomot de fond SFU), obținem următoarele valori:

1. Calcul nivel natural radiații pe timpul nopții:

2.Calcul nivel natural radiații pe timpul zilei:

3. Comparând aceste nivele de radiații naturale cu cele emise de antenele de telefonie mobila obținem următoarele diferențe:

 

– Radiații artificiale pe timpul zilei S = 2,5 p W/m² (Picowatt (10-12 watt) adică un nivel de 4500 de miliarde de ori mai mare decât cel natural pe timpul zilei (!?)

 – Radiații artificiale pe timpul nopții pentru S = 2,5 f W/m² (Femtowatt : 10-15 watt), adică un nivel de radiații actual de 1,8 milioane de miliarde de ori mai mare decât cel natural. (!!??) De 1800 000 000 000 000 000 000 000 de ori !

Se exagerează puțin, nu-i așa? Si daca credeti ca mi-a tremurat mana pe zerouri, ascultați-l pe profesorul Olle Johansson de la  Karolinska Institute (unde se acorda premiile Nobel): Unii se vor găsi sa spună ca nu dormim cu capul pe antena si ca oricum ele nu emit la 41V/m, ci de 10  ori mai puțin. Dar cu cat emit ele, cât mai emit si routerele noastre WiFi ne ducem lejer spre 4-6V/m. Dovada, 6V/m la București încă de acum 3 ani: maximul aparatului ! Dar chiar sa admitem doar 4V/m, adica de 10 ori mai mic, un nivel pe care il găsești astăzi la orice colt de bloc! Daca împărțim 1.8 milioane de miliarde la 10, rezulta doar un nivel de aprox  20 mii de miliarde de ori mai mare decât cel natural: 20 000 000 000 000 000 de ori . Sunteți mai liniștiți? Eu nu….    

"Trackback" Enlace desde tu web.

Adrian Vornicu

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.