Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO - Oscilatoare Magnetice de Compensare

Manifestul Electrosmogului. Cap 10

Nivelul poluării electromagnetice actuale

Metoda cea mai corecta pentru stabilirea unor nivele de radiații compatibile cu Viul ar fi sa ne raportam la nivelele de radiații naturale, existente in afara ariei de acoperire GSM/WiFi, drept care vom lua iarăși ca exemplu perimetrul acelei „insule” nepoluata de radiațiile pulsate din Virginia de Vest, unde este amplasat Green Bank Telescope, 

Voi folosi pentru aceasta argumentație datele prezentate la o conferință 
dedicata problemelor poluării electromagnetice la care am participat in 2014.
In Romania, pe banda de emisie GSM 930-960 MHz, antenele au permisiunea sa emită cu 41V/m. Dupa calculele realizate de expertul francez Daniel Oberhausen (min 7.40), raportând aceste valori la nivelul natural de radiații (7K kelvin zgomot de fond), obținem următoarele valori:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Calcul nivel natural radiații pe timpul nopții.                                                             Calcul nivel natural radiații pe timpul zilei

Din care calcule rezulta următoarele nivele comparative de radiații:

– Radiații artificiale pe timpul zilei S = 2,5 p W/m² (Picowatt (10-12 watt) adică un nivel de 4500 de miliarde de ori mai mare decât cel natural pe timpul zilei. (!!??)

– Radiații artificiale pe timpul nopții pentru S = 2,5 f W/m² (Femtowatt -10-15 watt), adică un nivel de radiații actual de 1,8 milioane de miliarde de ori mai mare decât cel natural. (!!??)
Am postat aici imaginile originale din conferința cu pricina ca sa nu creadă cineva ca mi-a tremurat mana pe zerouri…

Se exagerează puțin, nu-i așa?

Unii se vor găsi sa spună ca nu dormim cu capul pe antena si ca oricum ele nu emit la 41V/m, ci de 10  ori mai puțin. Dar cu cat emit ele, cat mai emit si routerele noastre WiFi ne ducem lejer spre 4-6V/m.

Dar chiar sa admitem doar 4V/m, adica de 10 ori mai mic! Daca împărțim 1.8 milioane de miliarde la 10, rezulta doar un nivel de 18 mii de miliarde de ori mai mare decât cel natural. Sunteți mai liniștiți? Eu nu….

Victima cea mai oropsita de emiterea pe timpul nopții a radiațiilor artificiale GSM/WiFi (>1,8 milioane de miliarde) este Melatonina. Secreția si activitatea acestui hormon se face in mod natural doar pe timpul nopții, in lipsa luminii si a oricăror câmpuri electromagnetice.

Dar astăzi, routerele WiFi si antenele GSM nu se opresc pe timpul noptii, iar glanda pineala care secreta Melatonina, confunda acești fotoni pulsați cu fotonii emiși de lumina soarelui și amâna “punerea pe rampa” a organismului pentru reparațiile metabolice nocturne. Studiile arata ca pentru inhibarea melatoninei este suficient un nivel infim al Electrosmogului, de mii de ori mai mic decât ceea ce avem astăzi in apartamentele noastre citadine. Odată ce nu te mai odihnești, nu mai ești bun de nimic.

Si insomnia trage după ea si depresia: 2 milioane de romani cu depresie.

Daca vara nu-i ca iarna… sa știți ca nici noaptea nu-i ca ziua. Pai la ce Doamne iartă-ma mai folosește si progresul asta dacă devenim toți legume?
Oare nu este posibil sa existe si un altfel de Progres, bazat pe energii si tehnologii compatibile cu Viul, iar aceasta perioada nefasta sa nu fie decât o imitație de prost gust?

Foarte posibil…

 

Trackback from your site.