Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO - Oscilatoare Magnetice de Compensare

Manifestul Electrosmogului. Cap 6

SAR – un indice perimat

SAR… sau arta de a îneca pestele.

Cum sta situația cu „antenele” din buzunarul nostru: telefoanele mobile? Conceptul pe baza căruia se stabilesc „normele de protecție” in telefonia mobila este SAR-ul: Rata de Absorbție Specifica. Acesta măsoară temperatura a 1 cm3 de lichid fiziologic expus la microundele emise de catre un telefon mobil. 

Metoda de verificare consta într-un manechin de plastic (numit fantoma), culcat la orizontala si umplut cu un ser fiziologic. Timp de 6 minute se pune telefonul in conversație si se măsoară cu ce temperatură a crescut lichidul respectiv. Dar 6 minute, 6 ore sau 6 luni, nici nu mai contează, căci un organism viu nu este doar o fantoma de plastic plina cu apa sărata. Detalii despre stabilirea SAR aici. Când ești comparat cu o fantomă, ești tratat ca o fantomă …

Daca iarna nu-i ca vara, cu atât mai mult Viul nu-i ca mortul: cand pui la cuptorul cu microunde un pui de găină mort, se încălzește la fel ca unul viu, deci efectul termic al microundelor nu este specific Viului. Microundele sunt doar purtătoarele mesajului (frecventa purtătoare), așa cum un poștaș poarta o scrisoare (modulațiile in ELF). Modulațiile sunt «ecourile» semnalului principal.

La lansarea pe piață a telefoanelor mobile, in anii 80, nu aveau cum sa realizeze studii de durată asupra biologicului. Primele semnale de alarma despre nocivitatea lor au început sa apară in anii 95 si apoi din 2005 s-a lăsat o liniște suspectă. Nu vom expune aici toate studiile pro si contra, ci vom da doar un exemplu de bun simț.

Închipuiți-vă un fir mic de apa, care curge pe o piatra. Daca apa va curge cu debit mare (cuptorul cu microunde), sau doar picătură cu picătură (routerul Wifi), piatra va fi găurită in ambele cazuri: este doar o chestiune de timp! Nu poți afirma doar dupa 6 minute sau 6 luni ca picătura nu va găuri piatra ! … Timpul tace si face.

La nivelul biologic al unui organism se întâmplă la fel, pentru ca exista mecanisme de compensare (nu adaptare), care vor colmata, in măsura posibilului, găurile mai mari, in detrimentul altor procese metabolice. Acest efort suplimentar si neprevăzut in „bugetul energetic„ al organismului provoacă o lipsa de vitalitate permanenta care se transmite genetic copiilor si se agravează odată cu înaintarea in vârsta.

Apropo de adaptare, multe persoane afirma ca ne vom adapta si la aceste radiații artificiale, caci organismul are capacitatea, etc.… Din păcate, aceasta afirmație este o iluzie. Sa fim bine înțeleși, organismul are o capacitate extraordinara de adaptare la variațiile ambientului natural: clima, hrana, apa, efort, etc; acolo da, se adaptează. Dar la factori de mediu artificiali precum pesticidele, metale grele, radiații pulsate, etc., organismul nu se adaptează, ci se degradează, iar aceasta degradare o transmite mai departe – epigenetic – generațiilor viitoare. Cine are iluzii transumaniste – androide, isi va suporta SF-urile.

O eroare asemănătoare se face atunci când se afirma: „Eu am vorbit la telefon 20 de ani si nu am nimic”, sau copilul meu are telefon de la 10 ani si n-are cancer. Foarte bine, dar nu întinde coarda. S-ar putea sa mai vorbești încă 20 de ani si apoi, de pe la 50 de ani sa vorbești doar cu degetul mare, singurul pe care nu ai uitat cum îl cheamă.
Cat despre copiii care încep precoce utilizarea telefonului, efectele sunt mai grave, caci se înscriu si mai adânc in materialul lor genetic, transmis generațiilor viitoare. Din păcate, la nivel celular nu trebuie sa aștepți 20 de ani ca sa vezi efectele: sunt de ajuns 24 de ore.

Aceasta linie celulara HL60, foarte sensibilă la diviziuni, a fost aleasa in studiul Reflex, pentru a demonstra cat de repede poate reacționa o mutație la undele pulsate neionizante.


Imaginea din stânga sus arată ADN-ul celulei din grupul de control (non-expus).
Imaginea din mijloc arată ADN-ul celulei supus la o doza de radiații ionizante X.
Imaginea din dreapta arată o deteriorare identică a ADN-ului, după expunerea timp de 24 de ore la radiațiile telefonului mobil la o rețea 3-G, 1,8 giga hertzi.

Putem vedea clar că distrugerea provocata de frecventele unui Telefon pe GSM in 24h este identica cu deteriorarea provocata de radiațiile nucleare!

De la partea teoretică pană la cea practică si reala de pe teren este cale lunga. Daca reușim sa facem efortul să coborâm de pe soclul nostru de ființe mature si să ne înduioșam si de minusculele ovare, fetuși si embrioni, bronzați 24/24 de telefonul din buzunar sau laptopul din brațe, vom vedea lucruri care ne vor trezi la realitate !
Ca de exemplu aici sau la minutul 12.33  in acest documentar .

Sa nu acceleram fără sens cu aceste tehnologii, ca acceleram direct in zid, iar copiii noștri sunt pe scaunul din fata. Mai nou, am impresia ca si zidul accelerează spre noi.

Cine uita greșelile trecutului, risca sa le repete.

 

Trackback from your site.