Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO - Oscilatoare Magnetice de Compensare

Manifestul Electrosmogului. Cap 9

Rezonanța biologică

De ce ne afectează undele intre 1 și 10 Ghz ? Plaja de rezonanta a Viului la nivel molecular este intre 1 si 10GHz, intervalul în care undele nu sunt nici respinse, nici lăsate sa treacă. Adică acolo unde intra și vibrează în rezonanță cu moleculele de apa și cu celulele noastre. Omul este un acvariu marin: 97% apa la embrionul de 7 zile, 80 % la nou-născut, 70 la un adult, din care apa intracelulara 40% (apa coerenta si coloidala). Cum WiFi-ul, telefonul fix DECT si telefonul mobil se învârt în jurul frecvente 2.5 GHz, embrionul uman se trezește direct „într-o baie cu aburi” când mama sta cu laptopul sau telefonul în brațe.                         Acest grafic arata ca zona de penetrare a radiațiilor in organism coincide exact cu acea „oaza de liniște electromagnetica” din articolul precedent: Terrestrial Microwave Window. Cine uita greșelile trecutului risca sa le repete. Încă de la utilizarea primelor aparate radar pe aceste frecvente biologice (1-10GHz), au apărut probleme pentru personalul militar, așa cum arata rapoarte ale Pentagonului si rusești din epoca. Nu este de mirare ca aceste microunde pulsate sunt folosite si ca arme neconvenționaleCeva, ceva mai spun si ofițerii noștri. Câteva din principalele modulații ale telefoniei mobile sunt: 1733 Hz, 217 Hz, 8 Hz, 4 Hz si 0,16 Hz. Daca mai adăugam aici WiFi-ul, curentul 220V la 50Hz (care odată cu noile contoare inteligente emite impulsuri in KHz pe firele de la prize), ajungem ca nici „un post de radio” biologic si îndeosebi neurologic sa nu rămână nebruiat”.                         Frecventele creierului Pot fi folosite ca arme psihotronice
  • Beta 15 – 30Hz este prezent în conștiința trează normală si de stres
  • Alpha 9 – 14Hz, meditație si somn ușor
  • Teta 4 – 8 Hz stare de vise; 8 Hz unde cerebrale copii.
  • Delta 1 – 4 Hz, somn fără vise adânc
Studiile arata ca atunci când se măsoară encefalograma, nu ai voie sa ai un telefon in preajma, deci pentru determinarea SAR-ului facem un test tocmai cu aparatul… care nu ar trebui sa fie acolo daca s-ar face un test veridic. Apropo: de ce nu se testează inocuitatea biologica a telefoanelor pe EGG? In Romania, mai exista nu se sinchisește nimeni de interferentele telefonul cu un pacemaker (inima artificiala). Specialiștii noștri ne spun 100% No Risk. Nemții însă afirma ca: Why Pacemaker Wearers Should Never Go Near a Smartphone“ Daca ambii specialiștii au dreptate (pisica lui Schrödinger?), singura concluzie ar fi ca telefoanele sunt într-adevăr contraindicate pentru implanturile cardiace…, cu excepția situației când sunt purtate de români. Dar daca e grav sa ții telefonul lângă pacemaker, lângă inima naturala cum de are voie sa stea ? Sau poate unii dintre cei care stabilesc aceste norme nu au inimă… Ignorarea conceptului de rezonanta biologica este o eroare imensa. Principiul rezonantei ne arata ca atunci când sistemul/obiectul care emite vibrația întâlnește un alt obiect care are o frecventa proprie identica cu a sa, amplitudinea obiectului/sistemului excitat astfel creste in amplitudine. Este cazul diapazonului muzical: un diapazon in 440Hz va face sa vibreze un alt diapazon in 440Hz. Aici nu este vorba doar de acțiunea mecanica a aerului, căci un alt diapazon acordat diferit, la 432 Hz, de exemplu, nu va antrena mișcarea unui diapazon acordat la 440 Hz, chiar daca emite dublu ca intensitate. Exemple: – Podul Tacoma Narrows din Tacoma, Washington, a fost distrus in noiembrie 1940, după doar o ora de balans sub influenta unui vânt de 65 km/h. Aceasta viteza de 65 km/h a coincis cu frecventa de structura a podului, altfel nici un vant dublu de intens nu l-ar fi distrus. – Celebrul pod Millenium Bridge din Londra, care a fost închis la doua zile după inaugurarea sa din iunie 2000, datorita faptului ca cei circa 2000 de pietoni care-l traversau au creat o frecventa similara cu cea de construcție a podului, ceea ce a provocat un balans teribil. Întrebare retorica: Daca nici măcar in geniul civil al anului 2000 inginerii nu au priceput cum funcționează principiul rezonantei in construcția unui pod, ce pretenții sa mai avem la medicina, unde exista 1000 de miliarde de celule in rezonanta ?!    

"Trackback" Enlace desde tu web.

Adrian Vornicu

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.