Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO - Oscilatoare Magnetice de Compensare

Cum aleg dispozitivele CMO?

Mai întâi, ar trebui făcut un inventar al surselor de câmp electromagnetic (CEM) mai puternice din interiorul sau apropierea casei, locului de muncă sau şcolii. Puneți-vă întrebarea: „Care este sursa cea mai apropiată de câmp electromagnetic şi pe ce durată mă afectează?”

În cele mai dese cazuri este vorba de:
Surse CEM de proximitate, aflate în imediata apropiere sau în contact direct: telefonul mobil, calculatorul de birou, laptopul, tableta, ecranul TV, cuptorul cu microunde, plita de gătit cu inducţie etc.
Surse CEM ambientale: antene de telefonie mobilă, routere Wi-Fi, telefonul fix fără fir de tip DECT, rețele electrice de înaltă tensiune, babyphone, contorul inteligent de energie electrică, reţele geomagnetice Hartmann şi Curry.

În funcţie de sursele CEM, dispozitivele CMO se împart în două mari categorii:

CMO de proximitate:
EASYCALL (CMO MP23) pentru telefoane mobile, tablete, smartphone-uri.
PCZONE (CMO PC15) pentru calculatoare, laptop-uri.
VISUAL (CMO AA12) pentru toate tipurile de ecrane: ecrane TV, monitoare LCD, CRT, etc.
ZENATTITUD (CMO HE22) – protecţie suplimentară pentru persoanele electro-hipersensibile.

CMO ambientale:
HARMONY (CMO MF04), de tip con, creează în jurul său o sferă de protecţie cu raza de 5,5 m.
TRAVELLER (CMO TR25), de tip disc, sferă de protecţie cu raza de 2 m.
SAFEKID (CMO JV21), de tip brăţară, sferă de protecţie cu raza de 0,5 m, destinată în special copiilor.
NOCTIWAVE (CMO NW24), de tip disc, sferă de protecţie cu raza de 2 m, pentru o protecţie suplimentară în timpul somnului.

Concluzie:

  • Pentru acasă sau birou este nevoie de cel puţin un MF04 care vă va proteja de toţi factorii electromagnetici ambientali pe o rază de 5,5 m. Persoanelor mai sensibile li se recomandă să folosească acasă şi NW24 pentru un somn mai bun.
  • Pentru o eficienţă maximă, o persoană activă are nevoie să poarte permanent asupra sa un dispozitiv CMO portabil (TR25 pentru adulţi sau JV21 pentru copii) şi câte un CMO pentru fiecare aparat utilizat în mod curent (MP23 pentru telefon şi PC15 pentru calculator).
  • Persoanelor electro-hipersensibile li se recomandă HE22 pentru a fi purtat în permanenţă.

Notă: Dispozitivele CMO nu au rol terapeutic, ci doar furnizează o energie bioactivă obținută prin conversia câmpului electromagentic pulsat într-un câmp de foarte joasă frecvenţă ce este biocompatibil cu organismul uman.