Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

Cine suntem?

Adresa site-ului web este: http://protectie-electromagnetica.ro.

Acest site este un proiect al BIOSCEM SRL, persoană juridică de naționalitate română și care funcționează în conformitate cu legile din România, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/3321/04.03.2016, având cod unic de înregistrare fiscală RO26396066.

Ne puteți contacta oricând la:

Adresă: Str. Georgian Constantin, nr. 24, Sector 2, cod 0217622, Bucuresti, România

Nr. telefon: 0740.667.194

E-mail: contact(at)bioscem.ro

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm?

Accesând acest site, următoarele date cu caracter personal sunt colectate: IP-ul și tipul de browser utilizat.

Acest site folosește platforma WordPress pentru postări și aplicația Wordfence pentru securizarea site-ului. Ambele folosesc cookies. WordPress colectează aceste date în scopuri statistice (ce articole sunt citite și de câți utilizatori). Informațiile statistice nu sunt de natură personală. Nu există posibilitatea de a le vedea individual pentru a le asocia unui utilizator anume.

Aceste date sunt doar colectate automat, nu sunt prelucrate suplimentar în vreun fel.

Colectarea lor se face automat la accesarea site-ului de către sistemul de operare al serverului pe care funcționează site-ul, fără nici un control din partea Bioscem SRL. Serverul generează un fișier tip „log” în care trece toate aceste date, împreună cu momentul accesării site-ului. Dacă nu doriți ca aceste date să fie colectate, devine imposibilă accesarea Site-ului.

Conținut înglobat de pe alte site-uri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte site-uri web se comportă exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web. Aceste site-uri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel site web.