Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

Manifestul Electrosmogului

01. Introducere

Cu toții ne-am săturat să auzim zilnic de un nou tip de poluare, de o nouă substanță toxică, de o nouă epidemie. Pe măsură ce „progresăm” tehnologic, suntem tot mai vulnerabili biologic, iar longevitatea a crescut doar pe un singur criteriu: trăim mai mult și mai bolnavi.

La o analiză pertinentă, ajungi la concluzia că, pentru a ne menține vitalitatea în limite rezonabile pe această „alunecare de teren”, lamentările sunt de prisos iar posibilitățile sunt limitate.

Citeşte

02. Electrosmogul, o poluare la purtător

Până acum aproximativ 25-30 de ani, Electrosmogul era în România doar o poluare ambientală, iar poluarea de proximitate (mai aproape de 50 cm de corp) se producea doar ducând telefonul la ureche.

Prin apariția routerelor cu Wi-Fi în apartamentele noastre şi a smartphone-ului lipit de mână, s-a trecut de la o poluare ambientală ocazională la o poluare de proximitate aproape permanentă.

Citeşte

03. Ce este o undă electromagnetică?

Nu vom pierde timpul cu ceea ce este deja explicat în manualul de fizică. Scopul acestui capitol este să aveți o idee practică despre aceste noțiuni.

Considerați undele electromagnetice naturale ca pe niște emisiuni radio preferate (teatru radiofonic, muzică clasică, poezie, etc.), iar celula ca pe un aparat radio care captează astfel de emisiuni.

Citeşte

04. Unde naturale și unde artificiale

Reglementările oficiale vorbesc doar de diferența dintre radiațiile ionizante şi cele neionizante. Pe scurt, radiațiile ionizante au capacitatea de a excita electronii și de a-i deplasa pe orbita atomului, pe când radiațiile neionizante nu pot face acest lucru. Dar interzicerea folosirii telefonului mobil la bordul unui avion nu este din cauză că el „excită electronii” din bordul de control, ci pentru că interferează cu semnalele emise de acesta.

Citeşte

05. Undele Pulsate

Am putea spune că antenele GSM sunt un fel de pulsari artificiali, doar că stelele acelea emit odată la câteva secunde iar antenele de miliarde de ori pe secundă. Principalul lucru pe care trebuie să-l reținem este cel din capitolul precedent: undele artificiale GSM / Wi-Fi sunt pulsate, iar undele naturale (lumina soarelui) sunt continue. 90% din problemă se află în această diferență. Detaliile de mai jos sunt pentru cei care doresc să înțeleagă 100%.

Citeşte

06. SAR – un indice perimat

Cum stă situația cu „antenele” din buzunarul nostru: telefoanele mobile? Conceptul pe baza căruia se stabilesc „normele de protecție” în telefonia mobilă este SAR – Specific Absorption Rate (Rata de Absorbție Specifică). Acesta măsoară temperatura a 1 cm3 de lichid fiziologic expus la microundele emise de către un telefon mobil.

Citeşte

07. Blocuri și antene, ce oraș frumos!

“Fabrici și uzine, ce oraș frumos!”, spune cântecul lui Andrieș, dar alea au fost falimentate și vândute la bucată. Acum nu mai avem unde lucra, dar avem antene și telefoane ca să putem pălăvrăgi. Dacă mai punem și nisip pe blocuri, sezonul estival de bronzare este disponibil permanent…

Citeşte

08. Încălcarea proprietății bio-private

Semnalele electromagnetice au constituit și încă constituie atât „limbajul” folosit în comunicare de către atomi și molecule, cât și mijlocul prin care organismele, de la cele mai simple la cele mai complexe, primesc informații din mediul înconjurător (pasările migratoare, albinele, etc).

Citeşte

09. Rezonanța biologică

Plaja de rezonanță a Viului la nivel molecular este între 1 si 10 GHz, intervalul în care undele nu sunt nici respinse, nici lăsate să treacă. Adică acolo unde intră și vibrează în rezonanță cu moleculele de apă și cu celulele noastre. Omul este un acvariu marin: 97% apă la embrionul de 7 zile, 80% la nou-născut, 70% la un adult, din care apa intracelulară e 40% (apa coerentă și coloidală).

Citeşte

10. Nivelul poluării electromagnetice actuale

Metoda cea mai corectă pentru stabilirea nivelelor de radiații compatibile cu Viul este prin raportarea la nivelele de radiații naturale, existente în afara ariei de acoperire GSM/Wi-Fi. Drept pentru care vom lua iarăși ca exemplu perimetrul acelei „insule” din Virginia de Vest, nepoluată de radiațiile pulsate, unde este amplasat Green Bank Telescope.

Citeşte

11. Wi-Fi: Calul troian (Backdoor enemy)

Pe 7 iulie 2014, giganții digitali (efemeri) de la Google, Dell, Apple, Adobe, eBay, Facebook, Fundația George Lucas Educational și altele au trimis către FCC (Federal Communications Commission) o depeșă în care zoreau introducerea conexiunii Wi-Fi în școli, cu o donație de 2 miliarde de dolari la cheie. Ușor de înțeles că omniprezența rețelelor Wi-Fi va atrage omniprezența gadget-urilor fără fir: tablete, laptopuri, telefoane.

Citeşte

12. Consecințele Electrosmogului asupra sănătății

Că sănătatea este cel mai prețios lucru, toată lumea este de acord… atunci când o pierde. La ora actuală, noi nu ne mai dăm seama la ce nivel de degenerare biologică am ajuns, din cauză că suntem toți la fel de degenerați. Uitați-vă la băștinașii din tările lumii „a treia”, ce dantură impecabilă au și să ne amintim că sclavii și caii se vindeau la târg după robustețea dinților. Dantura unui om este diagnosticul perfect al vitalității sale.

Citeşte

13. Moartea coloizilor organici

Coloizii, frontiera dintre organic și anorganic, sunt ultimul lucru la care se gândesc inginerii din telecomunicații. La modul global, efectul electrosmogului asupra organismelor vii este cel mai ușor de înțeles la nivelul coloizilor. Cu o mică digresiune de biofizică, vom înțelege sensibilitatea Viului la mediul electromagnetic.

Citeşte

14. Ca-n ceru-nsângerat

Dacă vrei să faci pe cineva să nu înțeleagă nimic despre un lucru simplu, descrie-i cu lux de amănunte detaliile sale cele mai mărunte. Acest lucru se întâmplă astăzi în cancerologie, unde s-a ajuns să se știe tot despre nimica toată. Se știe tot, dar de 50 de ani se aplică tot chimio și radio, terapii care se pare că au o rată de succes foarte redusă la 5 ani după aplicare.

Citeşte

15. Autismul

Oficial, se declară că autismul este o tulburare de dezvoltare, una dintre cele mai severe tulburări neuro-psihiatrice ale copilăriei. Există un întreg spectru de tulburări de dezvoltare, cunoscut sub numele de spectrul tulburărilor autiste. De ce apare autismul? Părinții copiilor afectați încearcă să afle: se organizează în asociații, se informează, se zbat să-și recupereze copiii.

Citeşte

16. Autismul – factorul biochimic

„Autismul este o insultă adusă vieții”, afirma prestigiosul doctor francez Dominique Belpomme. Și această afirmație este exagerat de manierată! Există o omertă asupra faptului că testosteronul favorizează raportul de 5 băieți autiști la o fată autistă, iar cauza este limpede: anumite metale grele perturbă ciclul DHEA – Gluthation, transformându-l într-un ciclu DHEA – Testosteron.

Citeşte

17. Scleroza multiplă

Electrosmogul si scleroza in placi (SEP)

1) O mica digresiune de biofizica. (Publicul larg sa faca abstractie…)

Fiecare dintre 100 de mii de miliarde de celule (numite si citomolecules) este o minuscula baterie polarizata pozitiv cu un potențial de 0,1V intre membrana sa pozitiva si citoplasma sa negativa, cu un mini-câmp magnetic de 1pT (pico tesla). Schema electrica a celulei a fost modelata astfel de către biofizicianul H.P. Schwan de la Universitatea din Pennsylvania:

Citeşte

18. Scleroza multiplă. Soluții

18. Scleroza multiplă. Soluții

Triada Sclerozei multiple (SM): Inflamatie intestinala / IGF1 / Electrosmog


1) Dr. Seignalet: Inflamația intestinala

SM este raspandita la anglo-saxoni și populatia scandinava care consuma majoritar grăsimi saturate, cereale și produse lactate.

– Alăptarea de scurta durata predispune la aparitia in timp a SM la foarte multi pacienti (Pisacane și colab., 1994), Malosse și colab. (1992)

– SM este practic absentă în rândul japonezilor care mănâncă mult pește, uleiuri crude cu omega 3 si omega 6, puțin sau deloc grâu și lapte.

Citeşte

19. Să nu uităm de boala uitării – Alzheimer

19. Să nu uităm de boala uitării – Alzheimer

Undele electromagnetice pulsate au capacitatea de a distruge constant rezerva de neuroblastomi la adulți (celule stem neuronale), ceea ce duce la explozia Alzheimer-ului in tarile industrializate. Ca sa justifice aceasta discrepanta intre tarile subdezvoltate si cele occidentale, teoria oficiala o scaldă pe seama a doua proteine (amiloida si tau), dar acestea sunt doar martorii (șacalii) care profita de degenerarea organismului si nu factorul provocator. Se afirma ca igienismul extrem din tarile civilizate duce la scăderea anticorpilor, deci si la Alzheimer. Adică te speli pe mâini: faci Alzheimer, nu te speli: faci lepra. Greu de găsit subterfugii mai puerile. Asa se face ca unii fac Alzheimer la 35 de ani… Apoi devin subiect literar: „Les jeunes et le portable: Alzheimer à 35 ans

Citeşte

20. Alzheimer. Soluții

20. Alzheimer. Soluții

Soluții Alzheimer? Cea mai sfântă soluție este cea preventiva. Soluții curative… sunt ceva de domeniul SF-ului. Dar vorba lui Marc Twain: „Când au început, nu știau ca este imposibil si de aceea au reușit!” Ce ne costa sa încercam? Riscam sa reușim ceva si pierdem faptul ca am încercat.

Daca as prezenta datele care urmează „specialiștilor” vor răspunde ironic: „este doar o ipoteza, trebuie studii, timp, fonduri”. Dar nu se face nimic concret, pentru ca o soluție definitiva i-ar lăsa fără obiectul cercetării…, iar lipsa obiect = lipsa fonduri. La fel ca si in cancer, unde se spune astăzi cinic: „cancerul hrănește mai multa lume decât ucide”.

Întrucât spectrul Alzheimerului mă paște şi pe mine personal, după atâția ani de bronzat creierul cu telefonul şi WiFi-ul (pe vremea când nu aflasem încă despre soluţia de protecţie electromagnetică CMO), m-am interesat puțin şi despre un eventual tratament de ameliorare, căci aş cam avea ce să povestesc nepoților şi ar fi păcat să uit.

Un posibil tratament la ora actuala ar presupune inserarea de celule stem la nivel neuronal, ori, medicina actuala nu poate face aceasta interventie din doua motive:

– Nu deține „harta bioinformatica” necesara inserției precise in fagurele neuronal al celulelor stem;

– Exista riscul ca celulele stem sa se „atașeze” unui micro-focar canceros si sa devina tumorale. Când nu exista soluții, cercetătorii observa natura.

Citeşte

21. Există soluții de protecție electromagnetică?

21. Există soluții de protecție electromagnetică?

Mulți dintre noi suntem nevoiți sa interferam intensiv cu aceste radio-frecvente pulsate din punct de vedere profesional, al amplasării domiciliului, al hobby-urilor, etc. In cazul sistemelor biologice complexe, precum organismul uman, perturbarea se produce in timp: luni, ani, zeci de ani si variază in raport cu nutriția, hidratarea si echilibrul psihic al persoanei expuse. Acesta este si motivul pentru care doua persoane expuse timp îndelungat la un nivel egal de poluare reacționează diferit: EHS si MCS sunt sinergice.

Sisteme de Protecție electromagnetică:

O protecție, oricât de eficace ar fi ea, nu va încerca decât sa asigure organismului un ambient electromagnetic cat mai aproape de cel natural, o anumita „imunitate” fata de radiofrecvențele pulsate, iar eficacitatea ei poate fi perceputa imediat de catre cei afectați. Persoanele care nu au simțit încă efectele Electrosmogului, dar au decis sa se protejeze, nici nu-l vor mai simți, iar aceasta este un lucru excelent: sănătatea înseamnă normalitate.

O protecție o putem vedea ca pe o mânușa pe mana siderurgistului când lucrează la cuptorul oțelăriei. Daca a avut-o mereu, n-are probleme, daca o folosește după ce s-a ars, s-a ars si vindecarea va dura. Sa spunem ca din acel moment interesul protecției (mănușii) este ca va fi scutit de arsuri suplimentare pana la vindecare. O protecție nu face decât sa asigure ambientul electromagnetic natural.

Citeşte

22. Protecția “No stress”

22. Protecția “No stress”

Metoda No stress sau Biologia credinței (Bruce Lipton)

Cu acest articol risc sa irit chiar si cativa prieteni, dar nu am de ales: „ Mi-e prieten Platon, dar mai prieten îmi este adevărul”.

Dr. Bruce Lipton este un biolog american foarte mediatizat, atât pe mapamond cat si in Romania, cunoscut ca inițiatorul unui concept numit Biologia Credinței. Foarte respectabil in opiniile sale, dar la acest capitol despre care discutăm aici a comis o gafa. Asta nu înseamnă sa nu-l respect pentru celelalte opinii valoroase ale sale – sa dam Cezarului ce-i al Cezarului – dar nici nu pot trece cu vederea o afirmație care poate provoca o mare confuzie in rândurile publicului larg. Vorba lui Tutea: jumătate de adevăr plus jumătate de adevăr nu fac un adevăr”.

Citeşte

23. Căștile Air-tube

23. Căștile Air-tube

Protecții telefon: caști Air-tube (sistem piezo-electric). Acest concept folosește un convertor Piezzo-electric, care transforma undele EM pulsate in unde mecanice. După convertor, in loc de un fir de cupru, ajunge la ureche doar un tub elastic, plin cu aer, prin care se transmite o unda mecanica si nu una electromagnetica.

Un sistem de protecție util, care evita aproprierea telefonul de cap, ceea ce este deja foarte bine…

Pentru a menține acest avantaj ar trebui sa se evite tinerea telefonului in buzunar, prea aproape de corp si folosirea modului avion pe timpul deplasării cu mașina/metroul, etc.

Citeşte

24. Protecția Bioshield

24. Protecția Bioshield

EMF-Bioshield

Acest concept face parte din protectiile extrem de rare care au precizat adevăratul caracter nociv al undelor pulsate si s-au străduit sa valideze biologic protecțiile create.

Probabil lipsa unei conjuncturi favorabile sau/si lipsa de fonduri nu le-au permis sa testeze decât toți parametrii biologici afectați. Este un hibrid intre tehnologia CMO (vezi capitolul CMO), tehnica zgomotului alb si tratamentul pentru scleroza in placi al Dr. Maschi. Conține aparent elementele de la 57 la 71 din tabloul periodic al lui Mendeleev, incluse intr-un patch la protecția pentru telefon, iar pentru protecția ambientala, aceste minerale sunt introduse intr-un lichid.

Citeşte

25. Frecvența Schumann

25. Frecvența Schumann

O protecție special de banală

Procesele esențiale ale vieții sunt interconectate cu mediul ambiental în așa fel încât ritmurile (energo-informaționale) interne și externe sa fie sincronizate. Vezi acest site.

O parte din energia primită primita din exterior (Cosmos, pământ, etc), organismele vii o canalizează într-o vibrație „particulară”, care creează o vibrație sincronizată suplimentara într-un ansamblu de celule identice.

Citeşte

26. Testarea protecțiilor prin biorezonanţă

26. Testarea protecțiilor prin biorezonanţă

In general, sunt rare persoanele care își pun problema unei protecții, adica se gandesc sa se protejeze înainte de a fi afectați. Majoritatea se trezesc deodata electrohiper-sensibili si deodată sunt grăbiți sa beneficieze de miracolul (terapeutic) al unei protecții. Ei bine, inventatorii unor gadgeturi de „protecție” au speculat aceasta dorință de dovada instantanee si le dovedesc eficitatea gadgetului respectiv in 30 de minute gratie testul GDV in biorezonanta. Sistemul GDV este o tehnologie electro-fotonica in care se obţin unii parametrii biologici prin analizarea emisiei de biofotoni din partea superioara a amprentelor digitale, zona care are conexiune directa cu organele si sistemele interne. Se considera ca aceşti parametri pot identifica parametric de vitalitate ai organismului.

Citeşte

27. Cușca Faraday

27. Cușca Faraday

Cușca Faraday

Cele mai cunoscute sisteme de protecție se bazează pe principiul cuștii Faraday: huse cu fir metalic de telefon, vopsele, sau aceasta rochie destinata mamelor gravide. Este un principiu bine cunoscut in fizica: o plasa metalica oprește microundele care produc încălzirea termica a materiei.

Au foarte mare priza la public pentru ca produc un rezultat vizibil: scad sau blochează microundele. Întrebarea este: ne ajuta cu ceva la nivel biologic? 99,99% dintre cei interesați de domeniu cred ca da. Doar 0.01% știu ca nu. Intre a crede si a ști se afla a demonstra. Vom încerca mai jos sa demontam acest mit al protecțiilor Faraday.

Citeşte

28. To BEE or not to BE

28. To BEE or not to BE

„Când albinele vor dispărea omenirea vor mai trăi pe pământ doar patru ani,” dixit Einstein.

Nici o specie nu scapa cu fata curata de “avantul tehnologic”. Asta se intampla din cauza ca sunt promovate doar tehnologiile care pot fi taxate, contorizate si privatizate: normal ca ceva conceput cu astfel de intentii produce astfel de consecinte. Vina noastră este ca ne entuziasmam pentru tot ce este nou, uitând ca tehnologia ne risipește încet, încet, autonomia. In ziua când ni se va opri curentul pentru câteva zile vom fi mai neajutorați ca puii de cuc la ieșirea din găoace. http://jurnalul.ro/stiri/externe/imagini-incredibile-newyorkezii-cauta-mancare-in-gunoaie-627750.html

Citeşte

29. Dispozitivele de protecție CMO

29. Dispozitivele de protecție CMO

CMO (Oscilatoare de Compensare Magnetică)

Deși nu sunt prea zen de fel, nu sunt nicicum fatalist. Constat cu uimire ca, pentru toate tragediile ecologice create de aceasta nebunie a „creșterii economice” exista soluții. Soluții uneori atât de simple, încât se depun eforturi uriașe sa fie ignorate. Pai este mai profitabil sa vinzi certificate verzi decât sa construiești o uzina ecologica precum Biofuel Systems, etc, care sa producă benzina ecologica pentru mașinile noastre. Exista viermi care mănâncă plasticul, exista BRF care poate asigura un grădinărit bio fără pesticide, exista agricultura cu apa de mare care revitalizează solurile, etc.

Citeşte

30. Concluzii

30. Concluzii

Se spune ca, într-o pădure, izbucnise un incendiu devastator si o pasare Colibri tot aducea apa in cioc, ca sa stingă focul. Toate celelalte animale, înnebunite de spaima, fugeau care încotro, pe unde nimereau. Pasarea Colibri continua, însă, sa care apa cu ciocul. Un tigru, conștient de zădărnicia demersului, ii atrase atenția: „Ești nebuna? Tu crezi ca poți sa stingi focul asta imens, cu stropul de apa pe care-l aduci tu?” Pasarea Colibri ii răspunse:

„Eu îmi fac partea mea…”

Citeşte