Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

09. Rezonanța biologică

Plaja de rezonanță a Viului la nivel molecular este între 1 si 10 GHz, intervalul în care undele nu sunt nici respinse, nici lăsate să treacă. Adică acolo unde intră și vibrează în rezonanță cu moleculele de apă și cu celulele noastre. Omul este un acvariu marin: 97% apă la embrionul de 7 zile, 80% la nou-născut, 70% la un adult, din care apa intracelulară e 40% (apa coerentă și coloidală).

De ce ne afectează undele intre 1 și 10 Ghz?

Cum Wi-Fi-ul, telefonul fix DECT și telefonul mobil se învârt în jurul frecvenței de 2.5 GHz, embrionul uman se trezește direct „într-o baie cu aburi” atunci când mama stă cu laptopul sau telefonul în brațe.

Acest grafic arată că zona de penetrare a radiațiilor în organism coincide exact cu acea „oază de liniște electromagnetică” din articolul precedent: Terrestrial Microwave Window.

Cine uită greșelile trecutului riscă să le repete.

Încă de la utilizarea primelor aparate radar pe aceste frecvențe biologice (1-10 GHz), au apărut probleme pentru personalul militar, așa cum arată rapoarte ale Pentagonului și rusești din epocă. Nu este de mirare că aceste microunde pulsate sunt folosite și ca arme neconvenționale… Ceva, ceva mai spun și ofițerii noștri.

Câteva din principalele modulații ale telefoniei mobile sunt: 1733 Hz, 217 Hz, 8 Hz, 4 Hz si 0,16 Hz. Dacă mai adăugăm aici Wi-Fi, curentul 220 V la 50 Hz (care odată cu noile contoare inteligente emite impulsuri în KHz pe firele de la prize), ajungem ca nici un „post de radio” biologic și îndeosebi neurologic să nu rămână nebruiat.

Frecvențele creierului pot fi folosite ca arme psihotronice.

  • Beta 15-30 Hz, prezent în conștiința trează normală și de stres
  • Alpha 9-14 Hz, meditație și somn ușor
  • Teta 4–8 Hz, stare de vise; 8 Hz unde cerebrale copii
  • Delta 1–4 Hz, somn fără vise adânc

Studiile arată că, atunci când se măsoară encefalograma, nu ai voie să ai un telefon în preajmă, deci pentru determinarea SAR-ului facem un test tocmai cu aparatul… care nu ar trebui să fie acolo dacă s-ar face un test veridic. Apropo: de ce nu se testează inocuitatea biologică a telefoanelor pe EEG?

În România, nu se sinchisește nimeni de interferențele telefonului cu un pacemaker (inimă artificială). Specialiștii noștri ne spun 100% No Risk. Nemții însă afirmă că: Why Pacemaker Wearers Should Never Go Near a Smartphone.

Dacă ambii specialiști au dreptate (pisica lui Schrödinger…), singura concluzie ar fi că telefoanele sunt într-adevăr contraindicate pentru implanturile cardiace… cu excepția situației când sunt purtate de români. Dar dacă e grav să ții telefonul lângă pacemaker, lângă inima naturală cum de are voie să stea? Sau poate unii dintre cei care stabilesc aceste norme… nu au inimă?!

Ignorarea conceptului de rezonanță biologică este o eroare imensă.

Principiul rezonanței ne arată că atunci când sistemul/obiectul care emite vibrația întâlnește un alt obiect, care are o frecvență proprie identică cu a sa, amplitudinea obiectului/sistemului excitat astfel crește în amplitudine. Este cazul diapazonului muzical: un diapazon în 440 Hz va face să vibreze un alt diapazon în 440 Hz. Aici nu este vorba doar de acțiunea mecanică a aerului, căci un alt diapazon acordat diferit, la 432 Hz, de exemplu, nu va antrena mișcarea unui diapazon acordat la 440 Hz, chiar dacă emite dublu ca intensitate.

Exemple:
– Podul Tacoma Narrows din Tacoma, Washington, a fost distrus in noiembrie 1940, după doar o oră de balans sub influența unui vânt de 65 km/h. Această viteză de 65 km/h a coincis cu frecvența de structură a podului, altfel nici un vânt dublu de intens nu l-ar fi distrus.
– Celebrul pod Millenium Bridge din Londra, care a fost închis la două zile după inaugurarea sa din iunie 2000, datorită faptului că cei circa 2000 de pietoni care-l traversau au creat o frecvență similară cu cea de construcție a podului, ceea ce a provocat un balans teribil.

Întrebare retorică: Dacă nici măcar în domeniul civil al anului 2000 inginerii nu au priceput cum funcționează principiul rezonanței în construcția unui pod, ce pretenții să mai avem la medicină, unde există 1000 de miliarde de celule în rezonanță?!

Trackback from your site.