Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

05. Undele Pulsate

Am putea spune că antenele GSM sunt un fel de pulsari artificiali, doar că stelele acelea emit odată la câteva secunde iar antenele de miliarde de ori pe secundă. Principalul lucru pe care trebuie să-l reținem este cel din capitolul precedent: undele artificiale GSM / Wi-Fi sunt pulsate, iar undele naturale (lumina soarelui) sunt continue. 90% din problemă se află în această diferență. Detaliile de mai jos sunt pentru cei care doresc să înțeleagă 100%.

Modul de transmitere a undelor în telefonia mobilă

Industria de telecomunicații folosește modularea frecvențelor. Modularea înseamnă un sistem morse mai sofisticat. Avem tot linii și puncte (___….___…_._.), dar sub formă de „valuri” modulate, unde fiecare înălțime, formă sau pauză a valurilor (modulațiile) semnifică un cod (ex: o literă).

În schema de mai jos avem cele trei protocoale de transmisie principale.

Cei care doresc să aprofundeze subiectul, click aici.

Am să le explic metaforic:

FDMA – Acces multiplu cu diviziune în frecvență; benzi de frecvență specifice sunt alocate fiecărui utilizator.
Explicație: FDMA este un mesaj verbal în care propozițiile au fie 10 sau 20 de sunete pe secundă. Să spunem că printre auditori, fiecare va auzi doar propozițiile rostite cu acea viteză la care el este setat să le audă: fie 10, fie 20 de sunete pe secundă. Astfel, fiecare va auzi un discurs diferit.

TDMA – Acces multiplu cu diviziune în timp; sloturi temporale diferite sunt alocate la utilizatori diferiți.
Explicație: primele 3 cuvinte din mesajul verbal sunt pentru o anume persoană, următoarele 3 pentru o alta și tot așa. Prima persoană va recepta iarăși cuvintele după un număr variabil de cicluri de 3: poate 217 x 3 (sărmanele albine!), poate 1736 x 3 (sărmanele gospodine).

CDMA – Acces multiplu cu diviziune în cod; utilizatorii se disting în funcție de forma de undă, de semnătură (sau cod) care diferă de la un utilizator la altul.
Explicație: mesajul verbal este transmis pe o limbă diferită pentru fiecare utilizator; unul în chineză, altul în poloneză și tot așa. Înțelege mesajul doar receptorul care este setat pentru limba/codul respectiv.

Telefoanele mobile de standard GSM realizează transferul de informație prin impulsuri care sunt grupate pe segmente. Un segment este constituit din 8 impulsuri, unde:
– Fiecare utilizator are la dispoziție doar unul din cele opt impulsuri. Restul celor șapte aparțin altor abonați care în același moment pot să desfășoare convorbiri telefonice pe frecvența dată.
– Durata unui bloc-GSM constituie 4,616 milisecunde(ms) şi prin urmare frecvența impulsurilor telefonului mobil este de 1/4,616 ms = 216,6 Hz sau rotunjit 217 Hz (nociv pentru albine: vezi cap. To BEE or not to BE).
– Blocurile impulsurilor dintre telefoanele mobile şi stația de bază sunt grupate în multiblocuri, constituite din 26 de repetări. Prin urmare, a doua frecvență care este emisă de telefonul mobil este frecvența de 217/26 = 8,35 HZ.
– Chiar în stand-by, telefoanele mobile funcționează în regim de economisire, (DTX) generează o a treia frecvență, cea de 2 Hz (frecvența de odihnă a creierului! Nu mai stați cu telefoanele la capul patului noaptea că faceți atac de panică).
– Aceste «ecouri» generate de sistemul de comunicare GSM interferează cu frecvențele biologice.

Concluzie: De când e cerul și pământul (și aici sunt diverse variante…), nu a existat așa ceva! Considerați-vă CELULĂ și închipuiți-vă că cineva vă vorbește simultan în aceste trei moduri (FDMA, CDMA, TDMA): când pițigăiat, când grav, când repede, când lent… O să spuneți ori că-i nebun, ori că visați urât. Ei bine, și celulele noastre reacționează la fel, speră să fie doar un vis urât, dar când visul devine un coșmar permanent de 5, 10, 20 de ani… unele se mai sinucid (Alzheimer), altele înnebunesc (cancer).

Vă invit să vizualizați ceea ce ascultă sărmanele celule clipă de clipă:

Remarcă importantă: celulele care erau adulte când a apărut coșmarul electrosmogului, măcar au amintirea unui discurs normal, dar ce te faci cu celulele care dau peste acest limbaj haotic de cum deschid ochii (copiii născuți după 2010, cu routere Wi-Fi la domiciliu)? Mai învață celulele lor să comunice normal? Nu mai învață, căci sunt fulgerate constant de aceste semnale pulsate, mult mai mortifere decât fulgerele naturale.

Trackback from your site.

Comments (2)

Comments are closed