Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

28. To BEE or not to BE

„Când albinele vor dispărea omenirea vor mai trăi pe pământ doar patru ani,” dixit Einstein.

Nici o specie nu scapa cu fata curata de “avantul tehnologic”. Asta se intampla din cauza ca sunt promovate doar tehnologiile care pot fi taxate, contorizate si privatizate: normal ca ceva conceput cu astfel de intentii produce astfel de consecinte. Vina noastră este ca ne entuziasmam pentru tot ce este nou, uitând ca tehnologia ne risipește încet, încet, autonomia. In ziua când ni se va opri curentul pentru câteva zile vom fi mai neajutorați ca puii de cuc la ieșirea din găoace. http://jurnalul.ro/stiri/externe/imagini-incredibile-newyorkezii-cauta-mancare-in-gunoaie-627750.html

Se pare ca la capitolul acesta nu suntem egoiști: nici in cer, nici in oceane, nici pe pământ, nu scapă nimeni de conexiunile noastre:

– Colony Collapse Disorder (CCD) – Moartea subita a albinelor

Modificările genomului uman – consecințe epigenetice

– Moartea subita a cetaceelor in oceane.

 

Colony Collapse Disorder (CCD) – Moartea subita a albinelor

În 1974, cercetătorii ruși Eskov și Sapozhnikov pus în evidență faptul că albinele generează semnale electromagnetice pe frecvențe intre 180 la 250 hertzi, atunci când efectuează dansurile lor de comunicare vizuala.

Antenele GSM transmit un semnal modulat la 217 hertzi.

Dar 217Hz înseamnă 2Hz de plus fata de 210 Hz, care este media intre 180 si 250Hz. Albinele înfometate reacționează imediat la aceste frecvențe de 217 Hz prin agitarea antenelor, semn de stres si panica . Închipuiți-va ce se întâmplă cu un balansoar cu doua greutăți egale pe capete atunci când adaugi 2 grame doar pe o parte. Se duce jos pe un capăt…, dar se duce discret.

Iar apicultorii la fel: se duc la vale discret, fără sa înțeleagă (majoritatea) ce se întâmplă.

– O echipă de cercetători elvețieni a descoperit, în urma a 83 de experimente, că albinele sunt grav afectate de telefoanele mobile, scrie Daily Mail. Cercetătorii au sesizat ca albinele reacționează violent atunci când un telefon mobil apela un alt celular si ca au început să scoată sunete înalte la 20-40 de minute după ce telefonul a fost activat. În unele cazuri, ele au părăsit stupul, au început să zboare dezorientate şi au murit in scurt timp. Această reacție nu a fost observată atunci când telefonul mobil era închis.

– Andrew Goldsworthy, un biolog de la Colegiul Imperial britanic, care a studiat efectele câmpurilor electromagnetice, crede ca este posibil ca albinele sa fie afectate de radiațiile mobile. „Animalele, inclusiv insectele, folosesc pentru navigare un pigment numit criptocrom. Albinele îl folosesc pentru a simți direcția câmpului magnetic al pământului, dar sunt împiedicate de radiațiile venite de la bazele terestre ale operatorilor de telefonie mobila. Din aceasta cauza, albinele sunt derutate si nu mai găsesc calea spre stup”, a declarat Goldsworthy pentru CNN. Încă 23 de studii pe pe acest site.

In 2015, 40% din albinele din America au murit. Daca existau sa spunem 1000 de albine, au mai rămas 600 in 2016. In 2016 mai mor încă vreo 30%, rămân 420; încă 30% in 2017 si rămân 300…si tot așa. Ni se spune tot timpul cat la suta au murit, dar nu ni se spune cate au mai rămas. In 10 ani o sa mai rămână 100 de albine (la un muzeu cred) si o sa ni se spună ca au mai murit 30%… Diagnosticul pentru acest calvar al albinelor este simplu: au Alzheimer. A sărit cineva dintre apicultori de pe scaun? Sa dea un search pe Google cu aceste cuvinte alzheimer bee. Albinele servesc pesticide răspândite din belșug in agricultura noastră „intensiva”, metale grele precum aluminiul (de unde oare?), iar antenele GSM deschid firava lor BHE = Alzheimer. Reluați capitolul Alzheimer, este același lucru.

 

Furnicile

Furnicile nu stau nici ele mai bine. Marie-Claire Cammaerts este Șef de lucrări la Facultatea de Medicină si Cercetător la Facultatea de Științe, in cadrul Universității Libere din Bruxelles a demonstrat ca furnicile suferă in câteva minute o ataxie musculara in preajma unui router WiFi. Studiul Dr Cammaerts ne oferă si o soluție, dar asta depinde de receptivitatea noastră…

 

Pasările migratoare

„Nivelurile de radiații care au afectat orientarea păsărilor sunt mult mai mici decât orice credeam anterior din punct de vedere biofizic, și cu mult sub nivelurile recunoscute ca, afectând sănătatea umană “, a scris Joseph L. Kirschvink, profesor universitar Institutul de tehnologie din California, intr-un articol care însoțește studiul în Nature.

Prestigioasa revista științifică Nature a publicat un studiu care demonstrează ca radiațiile neionizante emise de antenele GSM dezorientează păsările migratoare. Acest studiu, care a durat șapte ani, confirmă faptul că în zonele urbane, frecvențele radio emise de antenele și dispozitivele wireless interferează cu sistemul de navigație al pasărilor bazat pe o proteina cryptochrome, sensibila la câmpul magnetic al pământului. Daca de noi nu ne pasa, cum sa ne pese de pasari…

 

Frații noștri de suferință: delfinii si balenele

Despre acest subiect nu apare mai nimic la stirile TV ca sa nu întristeze consumatorul hipnotizat de shopping.

Având o capacitate de detectare acustica extrem de sensibila, aceste cetacee sunt prada sonarelor utilizate de marina militara. Sute de balene naufragiază anual datorita paranoiei militare a superputerilor mondiale, deși mass-media se face ca nu înțelege cauza.

Expertul Ken Balcomb atrage atenția in National Geographic News asupra dezastrului produs asupra cetaceelor de Sistemul sonar activ de frecvență joasă (LFAS) utilizat de navele si elicopterele militare. Consecințele sunt: deteriorarea fizică, stres, tulburări de comportament, probleme de comunicare, schimbări în ruta de migrație, susceptibilitatea la boli, pierderea sau deteriorarea, temporară sau permanentă a auzului (Balcomb), moartea prin leziuni tisulare și organe, hemoragie internă (plămâni, urechea interna), pana la moartea directă in aproprierea sonarului.

În anul 2000, acelasi Ken Balcomb de la observatorul marin din Bahamas a detectat 17 cetacee naufragiate pe țărm, imediat după un test de sonar al armatei emis intre 2.8 si 3.5 kHz, la 235 dB. La doua dintre balene a găsit pur si simplu deșirate țesuturile la nivel auditiv si cerebral.

Cauza este foarte simpla. Spectrul audibil la cetacee este intre 100 Hz si 150 kHz, iar la om intre 20Hz to 20kHz. Jean-Michel Cousteau, fiul celebrului navigator, atrage atenția in articolul Sounding off on high power military sonars: Deadly Russian roulette for whales around the world ca un sunet de 235 dB produce un val de presiune de 300.000 de ori mai intens decât un sunet de 180 dB și de 100 de miliarde de ori mai intens decât un sunet de 120 dB, ceea ce pentru o balena echivalează cu un motor puternic de șalupă la urechea balenei. Raportat la audibilul perceput de om, zgomotul unui sonar pentru o balena este echivalentul unui motor de Boeing 747 care decolează la trei metri de urechea noastră…

Diferența este ca sistemul de geo localizare al balenelor implică emisia de sunete foarte puternice și posibilitatea de a recepta ecouri foarte slabe. Acest lucru duce la blocarea instantanee a sistemului auditiv pe timpul transmiterii semnalului de reperare, la fel ca liliecii. In acest scop, cetaceele au țesuturi moi din jurul timpanului pe post de amortizoare sonore.

Dar acest blocaj al timpanelor se cuplează doar când delfinul tipa si apoi se deblochează instantaneu pentru a capta semnale foarte slabe. Va dați seama?! Va dați seama ca pe durata unui exercițiu militar de câteva ore, cu frecvente de Boeing la timpane, sarmanele cetacee au doar doua posibilități:

1) Sa tipe si ele încontinuu pentru a menține timpanele blocate, ceea ce mai adaugă vacarm la balamucul deja existent.

2) Sinuciderea…, daca se poate numi posibilitate:

Bineinteles ca va intrebati care este legatura intre o poluare fonica in mediul acvatic si poluarea electromagnetica din mediul terestru.

Ca sa sesizati legatura va invit sa comparati fondul sonor natural al oceanului cu cel produs de un sonar in acest video: Modern Sonar Sounds and other Sounds of the Sea.

Dupa care dati clic pe acest video …si veti intelege legatura intre cosmarul care le obliga pe balene sa se sinucida si efectul Electrosmogului asupra organismelor vii, caci noi nu auzim acest vacarm asurzitor…, dar celulele noastre da. Si dupa cum ati remarcat in articolul despre Alzheimer, si celulele noastre traiesc intr-un acvariu marin…

Lista din dreapta este foarte elocventa…

Daca tinem cont de faptul că radiațiile pulsate nu numai că afecteaza direct AND-ul, dar inhibă si modifica activitatea genelor si cromozomilor, urmasii nostri au “sansa” sa fie catalogati ca OMG-uri (Oamenti Modificati Genetic).

La ce poate duce aceasta Modificare Genetica a Organismelor? Foarte simplu: la spital sau la balamuc. Si daca rasa umana nu va rezista acestui Tsunami de substante toxice din aer, pamant si apa, carora Electrosmogul le deschide discret poarta spre creier (BHE), nici o problema: ne asteapta cu bratele deschise Transumanismul:

”Ideea este că vrem să îi facem pe oameni mai buni. Nu știu dacă e o idee bună să desființăm complet omenirea. Acești postoameni – nu știm ce vor fi. Ar putea fi binevoitori, dar ar putea fi și răuvoitori față de oamenii obișnuiți. Prof. Fukuyama mai spune că ar trebui să vedem cum a evoluat omenirea față de alte animale. E foarte posibil ca rasa umană să devină o rasă de sclavi,”… declara cu o „urmă de îngrijorare” în glas domnul profesor Dan Cautis” intr-un interviu.

Aceasta urma de ingrijorare din glasul domnului Dan Cautis… o mai are pentru ca s-a nascut roman, ca deh, sangele apa nu se face, chiar daca predai Transumanismul la Washinton D.C.

Dar la ce sa ne asteptam de la buissnes-mani cosmopoliti si apatrizi, crescuti in zgarie nori, cei care confunda tarile de pe glob cu zerourile de pe carnetul de cecuri?

La nimic. La nimic bun in special.

Din acest motiv eu m-am hotarat sa nu stau pe un scaun sa astept fonduri, ci sa-mi protejez familia si pe cei dragi. Ca urmare voi aborda in urmatorul capitol metoda de protectie cea mai viabila.

 

Trackback from your site.