Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

11. Wi-Fi: Calul troian (Backdoor enemy)

Pe 7 iulie 2014, giganții digitali (efemeri) de la Google, Dell, Apple, Adobe, eBay, Facebook, Fundația George Lucas Educational și altele au trimis către FCC (Federal Communications Commission) o depeșă în care zoreau introducerea conexiunii Wi-Fi în școli, cu o donație de 2 miliarde de dolari la cheie. Ușor de înțeles că omniprezența rețelelor Wi-Fi va atrage omniprezența gadget-urilor fără fir: tablete, laptopuri, telefoane.

Doar că există câteva lucruri foarte putrede în împărăția digitală din Silicon Valley:

 1. Cum poți să finanțezi și să presezi introducerea în școli a unei tehnologii recunoscute încă din 2011 ca fiind posibil cancerigenă? Cum sună: “Dragi copii, vă oferim gratuit ceva posibil cancerigen”!
  După cum era de așteptat, un număr important de specialiști s-au mobilizat imediat și au lansat o scrisoare publică intitulată CEO Wireless Letter, adresată către FCC, The White House, President Obama US Secretary și Education Secretary Arne Duncan.
 2. Cum poți pretinde că prezența Wi-Fi și a tabletelor contribue la progresul intelectual al copiilor când în Le Monde, de exemplu, apar apeluri de genul: Pediatri, psihologi și profesori reclamă îndepărtarea tabletelor de copii. Poate cel mult să-i ajute în a se destinde, ca divertisment, dar nu la învățare susținută.
  Să privim Realitatea în față și să recunoaștem că suntem pe cale să ne autizăm copiii, să ne transformăm viitorul într-o lume fără viitor.
 3. Dacă este o tehnologie atât de benefică, de ce tocmai cei care o promovează își feresc copiii de rețele Wi-Fi și tablete?
  Frustrantă situație:
  A Silicon Valley School That Doesn’t Compute
  Specialiştii IT din Silicon Valley aleg deseori pentru copiii lor şcoli fără computere
  Magnații din Silicon Valley își trimit copiii la școli unde nu există calculatoare
  Deci pentru ei ciumă, pentru noi mumă! Cum vine asta?

Ca să revenim la profilul principal al acestui articol, sistemul Wi-Fi este verișor primar cu celelalte moduri de transmisie pulsată. Este bazat pe protocolul de comunicare fără fir IEEE 802.11, pe benzile de frecvențe de 2.4 și 5 Ghz.

Wi-Fi mai are însă două bile negre suplimentare:

 1. Stă la noi în casă, în buzunar, sub pernă, nu pe bloc. Se poate întâmpla ca un nou-născut să doarmă cu un router Wi-Fi la capătul pătuțului, din neștiința părinților, sau chiar cu un router Wi-Fi de cealaltă parte a zidului, în camera vecinului. Dacă acel copil mai are și un BabyPhone lângă pătuț, va deveni pacientul ideal al pediatrilor și neorologilor, iar aceștia nu au în fișa lor diagnosticul electro-hipersensibilitate (EHS), ci doar foarte multe anti-inflamatoare și anti-histaminice.
 2. Când Wi-Fi stă activat pe telefoane și tablete, iar noi ne deplasăm prin oraș, el se va “agăța” permanent de toate conexiunile din jur, ca și cum ar fi un telefon la care vorbești non-stop. Rezultă: sterilitate, iradierea ovarelor, perturbarea melatoninei, etc…

Ca să înțelegeți consecințele reale, recomand vizionarea foarte atentă a interviului acestui fizician englez, Prof. Barrie Trower, expert în arme neconvenționale (bazate pe microunde) pentru guvernul britanic. Acest expert condamnă cu vehemență utilizarea rețelelor Wi-Fi, atât la domiciliu cât și în școli: Introducerea Wi-Fi în școli și grădinițe este criminală.

Dintre cei puțin avizați de poluarea electromagnetică, 99% se supără doar pe antenele GSM de pe bloc. Înțelept acel proverb care spune: de ce vezi paiul din ochiul vecinului (antena GSM de pe bloc) și nu vezi bârna din ochii tăi (routerul Wi-Fi)?!

În această imagine puteți observa că un laptop plasat la 50 cm de corp, cu Wi-Fi-ul activat, emite în timpul unui download cu o intensitate triplă față de o antenă GSM aflată la 100 m. Este ca și cum ai sta cu o antenă GSM pe brațe. Dacă adăugăm faptul că acum toată lumea se plimbă cu Wi-FI, Bluetooth activate pe telefon…

Mai jos, o altă comparație:

– La stânga avem o intensitate în câmp electric de 0.7 V/m, la 10 m de o antenă GSM.
– În mijloc avem o intensitate în câmp electric de 6 V/m lângă un telefon digital fix fără fir (de tip DECT – Digital Enhanced Cordless Technology).
– În dreapta avem 3 V/m lângă un router Wi-Fi în standby (urcă spre 6-9 V/m în download).

Deci 0.7 V/m față de 6 V/m înseamnă o intensitate de cel puțin 9 ori mai mare a routerului față de antenă. Rezultă că un telefon DECT sau un router Wi-Fi reprezintă echivalentul a 10 antene GSM în casă. Noroc că-s mai puține pachete de date transmise față de antena GSM, că altfel aveam cu toții părul cârlionțat!

Sincer vorbind, această problemă cu antenele GSM era prioritară până la apariția routerelor Wi-Fi la domiciliu. Dar când deținem acasă un router Wi-Fi sau un telefon fix DECT, să nu ne mai uităm pe fereastră după antene: ele sunt deja înăuntru!

Prezența cumulată a acestor gadget-uri fără fir provoacă acel efect sinergic, un soi de „Cockteil Molotov electromagnetic”, cu consecințe surprinzător de grave.

Mulți dintre dvs. ați auzit că rețelele Wi-Fi folosesc aceeași frecvență ca și cuptoarele cu microunde, respectiv 2.4 Ghz, adică aproape de frecvența de legătură dintre atomii de oxigen și cel de hidrogen din molecula apei, care e de 2.45. Dar dacă pui o cană de apă pe un router, ea nu fierbe, odată din cauză că intensitatea este mult mai mică și, pe de altă parte, lipsește ecranarea cu aluminiu din cuptor, care amplifică în interior intensitatea microundelor.

Prima problemă este că privim doar legătura dintre molecule și nu legătura dintre atomii moleculei.

A doua este că apa lichidă nu este tot una cu apa morfogenică / interfacială care asigură coloizilor organici suport, energie și stabilitate.

Voi încerca să fac o comparație simplistă pentru înțelegerea acestor influențe, puțin studiate în medicină. Vom extrapola aceste frecvențe electromagnetice în spectru frecvențelor acustice, ținând cont de faptul că la nivelul urechii interne există un sistem piezo-electric care transformă frecvențele acustice în frecvențe electromagnetice.

Un router Wi-Fi (precum și căștile Bluetooth) emite astăzi în plaja de 2.4 GHz, cu o toleranță de 20-80 Mhz, ceea ce înseamnă: când peste 2.4, când sub 2.4 (frecvența moleculelor de apă). Ei bine, priviți în acest video ce se întâmplă cu apa când „modulezi” în jurul acestei frecvente de 2.4 Ghz: Apa și frecvențele.

Și nu doar moleculele de apă se organizează structurat la codul furnizat de o frecvență, ci și materia: Materia și frecvențele. Închipuiți-vă ce se petrece la nivel nanometric, unde sub 7 K toată materia organică se comportă ondulatoriu (la min. 7).

În stereochimie se demonstrează că moleculele organice au o deviație optică precisă a luminii, ori nu doar lumina este o undă electromagnetică ci și undele pulsate GSM / Wi-Fi. Acestea înseamnă interferența de semnalizare moleculară. Și la nivel neuronal există impulsuri electrice și chiar biofotonice.

În acest caz, dacă peste semnalul natural (biofotonii) emis de farul din port (căci ADN-ul ”is a fractal antenna in electromagnetic fields”) se interpun semnale pirat (GSM / Wi-Fi) cu reflectoare pulsate…, vor eșua toate corăbiile (celulele noastre), derutate de semnalizarea greșită.

Acestea fiind spuse, sper să ne aliniem și noi măcar la nivel municipal cu alte comunități de oameni civilizați și să nu ignorăm acest S.O.S.: Public Health SOS: The Shadow Side of the Wireless Revolution.

Câteva repere pentru directorii de scoli, de grădinițe și pentru vecinii de bloc:

2006: Frankfurt, guvernul german a decis să nu instaleze rețele Wi-Fi în școlile sale până când siguranța lor nu este demonstrată

2008: Biblioteca Națională a Franței îndepărtează Wi-Fi, din cauza problemelor de sănătate

2009: La începutul anului 2009, localitatea Hérouville a optat pentru școli fără Wi-Fi

2010: Cantonul Neuchâtel a emis un decret care stipulează că numai rețelele prin cablu sunt permise în clasele de școli primare

2011: Ministerul Israelian al Educației emite directive care limitează strict utilizarea telefoanelor mobile la toate nivelele școlare, invocând riscul crescut de tumori maligne la copii și tineri și, de asemenea, „expunerea pasivă“ a copiilor care nu folosesc telefonul

2012: Comitetul Național rus privind protecția împotriva radiațiilor neionizante a recomandat în mod oficial ca Wi-Fi să nu fie utilizate în școli

2012: Curtea de Casație italiană recunoaște legătura dintre tumorile cerebrale și utilizarea telefonului mobil

2016: Orașul Torino este gata să renunțe la Wi-Fi în școli pentru a evita radiații nesănătoase

La fel de scandaloasă este amplasarea Wi-Fi în grădinițe, spitale, biserici și mănăstiri. Mai rămâne să punem și în cavourile din cimitir și avem acoperire totală. Dar și în cimitir cică este păgubos, căci n-ar mai putrezi morții

Să reținem un lucru: problemele abia încep. Aceste routere Wi-Fi au intrat în casele noastre abia acum câțiva ani. Consecințele malformațiilor genetice le vor suporta toți copiii născuți de atunci încoace și de acum încolo… și ele pot fi tragice. Câteodată, consecințele pot fi iremediabile: Drama adolescentei care s-a sinucis din cauza unui sistem Wi-Fi: pentru ea însemna un chin îngrozitor.

Trackback from your site.