Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

19. Să nu uităm de boala uitării – Alzheimer

Undele electromagnetice pulsate au capacitatea de a distruge constant rezerva de neuroblastomi la adulți (celule stem neuronale), ceea ce duce la explozia Alzheimer-ului in tarile industrializate. Ca sa justifice aceasta discrepanta intre tarile subdezvoltate si cele occidentale, teoria oficiala o scaldă pe seama a doua proteine (amiloida si tau), dar acestea sunt doar martorii (șacalii) care profita de degenerarea organismului si nu factorul provocator. Se afirma ca igienismul extrem din tarile civilizate duce la scăderea anticorpilor, deci si la Alzheimer. Adică te speli pe mâini: faci Alzheimer, nu te speli: faci lepra. Greu de găsit subterfugii mai puerile. Asa se face ca unii fac Alzheimer la 35 de ani… Apoi devin subiect literar: „Les jeunes et le portable: Alzheimer à 35 ans

Fisura pe care o vedeți acolo este datorata unui router WiFi si aparține creierului de cobai de laborator. Același lucru se produce după o conversație telefonica de peste 7 minute.

Undele pulsate GSM/WiFi provoacă semi-permeabilizarea BHE (bariera hematoencefalica: un fel de „sac amniotic„ al creierului), ceea ce va facilita intrarea in creier a diferitelor molecule si ecito-toxine.

Cercetătorii canadieni au reușit in 2015 sa penetreze bariera hematoencefalica creierului in câteva minute cu ajutorul ultrasunetelor si sa introducă in creier un tratament.

Electrosmogul face același lucru, doar ca in loc de un medicamentul canadienilor de mai sus, vor intra in creier substanțe toxice precum: aspartam, glutamat, pesticide, metale grele, etc., care duc inexorabil la dementa senila, alias „Alzheimer”.

O explicație magistrala Alzheimer-ului a dat-o Dr Andres Genez, descoperitorul celulelor stem: Neuroblastomii sunt celulele stem care asigura «piesele de schimb» pentru calculatorul central – creierul – si sunt extrem de sensibile la toxinele introduse in circuitul sangvin (pesticide, aspartam, glutamat, metale grele).a Este ca si cum te-ai plimba sub ploaie cu umbrela sparta, doar ca aici ploua cu toxine. Undele pulsate sunt calul troian care facilitează intrarea acestor toxine in creier.

Ca orice celule stem, neuroblastomi au un număr limitat de replicări, in jur de 20 după naștere. Aceasta limita se epuizează cu prioritate in regiunea cerebrala care a început prima activitatea, creierul limbic,  responsabil de emoții, sentimente, percepția sacrului, memorare. Așa face ca cei suferinzi de Alzheimer sunt oarecum coerenți, doar ca au pierdut neuronii de rezerva ai memoriei arhaice si ca atare, ei trăiesc un prezent continuu. Creierul lor a devenit ca un aparat de fotografiat care nu mai are memorie decât pentru 4-5 fotografii: cum faci alte fotografii noi, cum se șterg cele vechi.

Neuroblastomii (celulele stem neuronale) sunt precum creditul la telefonul mobil: daca le epuizezi ramai doar cu apelurile de urgenta; pompierii si salvarea. In cazul Alzheimerului ramai cu azilul.

 

Consecințe socio-spirituale ale Alzheimerului

Alzheimerul provoacă o tragedie imensa pe plan medical, societal si mai ales spiritual, Putină argumentație din lucrările Dr Andres Gernez, rezumate in cartea « Les maladies dégénératives ».

Imaginea din dreapta arata ca exista doua zone bine delimitate: Cercul Limbic si un spatiu dedicat transcedentatului “zona credinței”.

In imaginea din stânga se spune:” Sistemul limbic cel afectat cu prioritate in Alzheimer, este stratul cerebral responsabil de viața emoțională si religiozitate. El are de asemenea o funcție esențială în memorie si activitatea de învățare”.

Se spune ca la bătrânețe dăm in mintea copiilor. Asta este un lucru bun, caci permitea adulților „copilăroși” sa poată vorbi pe limba nepoților.

Ei bine, cu 500.000 de persoane cu Alzheimer astăzi in Romania, in progresie exploziva, adulții dau din «emfaza autoritara» direct în neant, fără sa mai apuce sa-si copilărească inima, condiție atât de necesara unei treceri line spre alte tărâmuri. Ceva in genul remarcii lui Einstein: Americanii (cultura americana) sunt singurul popor care a trecut de la barbarie (semeția tinereții) direct la decadență (moarte), fără sa mai treacă prin stadiul de civilizație (chibzuință). Așadar riscam clar o generație de copii autizati si o generatie de bătrâni fără memorie: pare scenariul unui film american de prost gust (scuzați pleonasmul).

Alzheimerul face ca bunicii sa nu mai poată transmite nepoților aceea înțelepciune «bătrânească» si nici mesajele de patriotism, inexistente in cultura celor tineri.

Dar nu doar bătrânii sunt afectați ci si noi, adultii. Un adult care are un parinte alzheimerien, in loc sa se ocupe de copiii lui, va trebui sa stea permanent cu părinții alzheimerieni, sau altfel zis un adult va avea simultan grija de doua generații. Vor trebui sa cumpere pamperși nu doar pentru copiii lor ci si pentru părinții sai, așa cum se întâmplă acum in Japonia, unde vânzările de pamperși pentru adulți au depășit pe cele pentru copii. Acest lucru este valabil pentru multe tari tehnologizate si nu tine doar de faptul ca populația îmbătrânește… ci ca îmbătrânește alzheimerian. Pana in anii 90, eu țin minte ca majoritatea bătrânilor mureau lucizi si doar câțiva cădeau in senilitate, si doar câteva zile înaintea morții.

Astazi, 500.000 de suferinzi de Alzheimer înseamnă tot atâtea familii in necaz, medicamente peste medicamente si cheltuieli peste cheltuieli.

Alzheimerul este o tragedie umana si sociala teribila. Care nu prea apare la Tv. Nici in reclamele din posta.

Comparativ, peste 20 de ani se prevede in cazul autismului ca ½ copii sa fie afectați, adică o creștere de 15 ori a nivelului actual. Raportat la Alzheimer (cauzele fiind asemenatoare) ar însemna 500.000 X 15 = 7.500.000, adică jumate din romani cu Alzheimer. La Tara lui Dracula se va mai adăuga o armata de Zombi. Si lumea zâmbește cu telefonul la ureche…

Ascultați atent avertismentul Dr. Dominique Belpomme: Cancerul, Alzheimerul si autismul.

Vom aborda si o perspectiva terapeutica in capitolul urmator: Alzheimer-soluții

 

Trackback from your site.

Comments (1)

Comments are closed