Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

08. Încălcarea proprietății bio-private

Semnalele electromagnetice au constituit și încă constituie atât „limbajul” folosit în comunicare de către atomi și molecule, cât și mijlocul prin care organismele, de la cele mai simple la cele mai complexe, primesc informații din mediul înconjurător (pasările migratoare, albinele, etc).

Greu de înțeles cum de medicina secolului 21 reușește să ignore faptul că în toate organismele vii există un sistem arhaic (ancestral, strămoșesc, moștenit din generație în generație), diferit de sistemul nervos și de cel umoral (care are în vedere circuitul sangvin și pe cel hormonal), sistem care este considerat a avea natură electromagnetică, radiația electromagnetică fiind cea mai comună formă de informație (sau cale de transmitere a informației) în natură.

Nu există nici un dubiu că majoritatea ființelor vii au învățat să folosească și folosesc electromagnetismul ca pe un sistem de transmitere și receptare a informațiilor vitale și ca un mijloc de comunicare între celule și țesuturi. În acest sens, Natura a rezervat Viului o plajă de frecvențe distinctă, ferită de radiații: Terrestrial Microwave Window. Atmosfera terestră blochează toate radiațiile ionizante (cancerigene) și unele neionizante (sub 100 MHz), dar lasă liberă această fereastră, între 1 si 10 GHz (plaja de observare a telescoapelor). Un observator fin al naturii se va întreba ce rol are această „sincopă” de radiofrecvențe în ecosistemul biologic al Terrei, când știm că totul este în echilibru perfect!?

Terrestrial Microwave Window

Este ca și cum toate organismele vii de pe pământ ar fi permanent protejate de zgomotul cosmic (radiațiile ionizante) de o umbrelă invizibilă, cu excepția a două ferestre (plaje de frecvență) pe care ni se transmite o muzică relaxantă. Obișnuiți cu gălăgia,  companiile din telecomunicații „au crezut” că acest «post de radio» este vacant așa, din întâmplare, și au plasat aici emisia antenelor, având avantajul unei ferestre atmosferice naturale în transmiterea semnalelor către sateliții. Ei bine, adio dulcea muzică cosmică… De 4 decenii încoace a început invazia roiurilor de lăcuste electromagnetice pe această plajă privată destinată Viului. Consecințele sunt incalculabile!

Agenția care ar trebui să se ocupe cu protecția populației de efectele acestor radiații – ANCOM, se ocupă de fapt doar de vânzarea de licențe, în loc să studieze impactul lor biologic… Cităm:

„Spectrul radio este o resursă naturală limitată și, de aceea, trebuie administrată eficient și rațional, cu asigurarea satisfacerii interesului public, social și de apărare a țării, precum și un maximum de beneficii pentru utilizatorii de spectru, fie ei furnizori de rețele și/sau de servicii de comunicații electronice, operatori privați sau utilizatori finali.”

Cum bine știm, Aviația / Armata / Poliția / Pompierii / Televiziunile / Radioul au frecvențe proprii şi există reglementări stricte care împiedică interferențele, motiv pentru care vi se și cere să închideți telefonul în avion.

Dar nu vi se pare cinic că s-a admis termenul de «imunitate electromagnetică» doar în privința interferențelor între aparatele electronice și nu între biologic și electronic? Celulele, inima, creierul, nu au și ele o activitate electrică?

Victima cea mai oropsită a acestor interferențe (>1,8 milioane de miliarde) este Melatonina. Secreția și activitatea acestui hormon se face în mod natural doar pe timpul nopții, în lipsa luminii și a oricăror câmpuri electromagnetice.

Dar, astăzi, routerele Wi-Fi și antenele GSM nu se opresc pe timpul nopții, iar glanda pineală care secretă Melatonina confundă aceste unde electromagnetice cu fotonii emiși de lumina soarelui și amână “punerea pe rampă” a organismului pentru reparațiile metabolice nocturne. Studiile arată că pentru inhibarea melatoninei este suficient un nivel infim al Electrosmogului, de mii de ori mai mic decât ceea ce avem astăzi în apartamentele noastre.

Odată ce nu te mai odihnești, nu mai ești bun de nimic. Iar insomnia trage după ea și depresia: 2 milioane de români cu depresie. Păi, azi 2 milioane cu depresie, mâine 2 milioane cu cancer + 2 milioane autism + 2 milioane cu Alzheimer / Parkinson / Demență, etc… La ce, Doamne, iartă-mă, mai folosește și progresul ăsta dacă devenim toți legume?

Deșteaptă-te, Române, din somnul cel de moarte…

Trackback from your site.

Comments (1)

  • Cum traim? Cum locuim? | Gelu Trading Company

    |

    […] prezentare rugandu-va sa cititi un articol bine scris de catre un cunoscator, dl Adrian Vornicu  http://protectie-electromagnetica.ro/manifestul-electrosmogului-8/ Tweet Posted in: […]

Comments are closed