Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

24. Protecția Bioshield

EMF-Bioshield

Acest concept face parte din protectiile extrem de rare care au precizat adevăratul caracter nociv al undelor pulsate si s-au străduit sa valideze biologic protecțiile create.

Probabil lipsa unei conjuncturi favorabile sau/si lipsa de fonduri nu le-au permis sa testeze decât toți parametrii biologici afectați. Este un hibrid intre tehnologia CMO (vezi capitolul CMO), tehnica zgomotului alb si tratamentul pentru scleroza in placi al Dr. Maschi. Conține aparent elementele de la 57 la 71 din tabloul periodic al lui Mendeleev, incluse intr-un patch la protecția pentru telefon, iar pentru protecția ambientala, aceste minerale sunt introduse intr-un lichid.

Testele lor biologice constau in aglutinarea globulelor roșii expuse la o sursa de radiații cu si fără protecție:

Se afirma faptul ca s-a reușit menținerea ionului de fier pe frecventa sa cyclotronica naturala, ceea ce îl scoate (prin defazaj) de sub influenta câmpurilor EM. Nu avem referința studiului si nici echipa care l-a efectuat, dar oricum, «cu o floare nu se face primăvară». Aceasta protecție s-a axat pe unul din efectele cele mai vizibile: celulele hemoglobine, care intra rapid in interacțiune cu câmpurile EM, datorita prezentei ionilor de fier, așa cum o pilitura de fier ia o forma specifica in prezenta unui magnet. Se cunoaște ca hemoglobinele se aglutinează in prezenta câmpurilor EM. Ce ne facem însă cu ceilalți ioni (Ca2+, Mg, Zn), toți implicați in activitatea metaloenzimelor? Întrucât nu s-a efectuat nici un test in acest sens, nu ne putem pronunța. Oricum, o putem considera ca făcând parte din categoria protecțiilor cu +, măcar in privința abordării Electrosmogului.

 

Trackback from your site.