Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

29. Dispozitivele de protecție CMO

CMO (Oscilatoare de Compensare Magnetică)

Deși nu sunt prea zen de fel, nu sunt nicicum fatalist. Constat cu uimire ca, pentru toate tragediile ecologice create de aceasta nebunie a „creșterii economice” exista soluții. Soluții uneori atât de simple, încât se depun eforturi uriașe sa fie ignorate. Pai este mai profitabil sa vinzi certificate verzi decât sa construiești o uzina ecologica precum Biofuel Systems, etc, care sa producă benzina ecologica pentru mașinile noastre. Exista viermi care mănâncă plasticul, exista BRF care poate asigura un grădinărit bio fără pesticide, exista agricultura cu apa de mare care revitalizează solurile, etc.

In privința poluării electromagnetice s-a întâmplat același lucru: tot acest Tsunami de unde pulsate necesita o singura procedura: undele pulsate sa fie convertite in unde continue (vezi capitolul 4. Unde naturale & unde artificiale). Un CMO este un fel de convertor AC/DC la nivel magneto-biologic. Atât de simplu si totuși atât de ignorat.

Istoricul unei descoperiri geniale: Oscilatorul Magnetic de Compensație

În anii 1990 existau dovezi solide ca radiațiile neionizante pulsate pot provoca unele afecțiuni utilizatorilor intensivi. Ca atare, un grup internațional de cercetători de prestigiu, medici, biofizicieni, ingineri, au hotărât sa ia doua inițiative:

– Sa informeze regulat guvernele despre implicațiile pe termen lung ale utilizării intensive si neadecvate ale tehnologiilor fără fir (lista de mai sus).

– Sa participe, ca alternativa de siguranță, la promovarea unei soluții viabile de protecție, cu o validare științifică si biologica adecvata: Oscilatorul Magnetic de Compensație CMO.

Enumăr mai jos doar pe câțiva dintre ei:

1) Prof.Dr. Vladimir Binhi, (Rusia), actualul director al Laboratorului de Biofizica electromagnetica al Academiei de Științe din Moscova, este unul dintre cei mai importanți oameni de știință din domeniul Bio-electromagnetismului și al magnetobiologiei. Lucrarea sa Magnetobiologia, cu o prefață scrisa A.M. Prokhorov, Premiul Nobel in Fizică (1964), este unică până în prezent prin faptul că este dedicată în întregime domeniului magnetobiologiei.

In anii 91, când situația economică dezastroasă din Rusia nu mai putea aloca fonduri de cercetare, mulți cercetători ruși au plecat in Occident ca sa-si poată continua cercetările. Astfel, biofizicianul V. Bihni a creat împreună cu cercetătorul francez Maurice Fillon laboratorul de cercetare in bioelectromagnetism Tecnolab. In acest laborator au conceput, testat biologic si perfecționat tehnologia oscilatoarelor magnetice de compensație CMO, intre 1991 si 2001. Au început cercetarea într-o echipa mica de 4 persoane, care apoi s-a extins, prin diverse colaborări, la peste 30 de cercetători.

2) Dr. Madeleine Bastide (Franța) a demonstrat in 1993 – in premiera – ca telefonul mobil creste cu 400% mortalitatea la embrionii de găină. Paralel cu aceste studii a testat si protecțiile CMO, iar eficacitatea obținută a fost: „Noi am constatat o restabilire integrală a dezvoltării embrionului de găină, gratie utilizării dispozitivelor de protecție CMO.”

3) Dr. Gerald J. Hyland, (Anglia) expert al parlamentului european in poluare EM 1995-2005, cu publicații pe tema in prestigioase reviste de specialitate precum The Lancet; a ținut conferințe si rapoarte de avertizare in parlamentul britanic, francez, european, etc. A fost cel care a denunțat de la bun început faptul ca indicele termic (SAR) este neadecvat pentru siguranța utilizatorului. A adus de asemenea la cunoștința publicului larg soluția adecvata de contracarare a undelor pulsate: Oscilatorul Magnetic de Compensație CMO.

Citez din conferința ținută in Senatul Franței: „Tehnologia CMO* trebuie considerată avangarda unei noi generații de tehnologii, căci reușește să obțină, de o manieră inedită si promițătoare, o protecție electromagnetică maximă.” (Memorandum prezentat în Senatul Franței 2001).

4) Dr. Med. Sc., Prof. Yuri Grigoriev, este președintele al Comitetului Național rus de Protecție împotriva Radiațiilor Neionizante, o autoritate științifică internațională, care a stabilit in Rusia norme de emisie a antenelor GSM de 7 de ori mai mici ca in Occident (6V/m). A confirmat efectul protector al dispozitivelor CMO in studiul „CMO technology compensation of effect induced by non-ionizing radiation (NIR) from GSM cell phones during embryonic development in chickens”. Este cunoscut pentru fraza sa celebra: „Omul a învins Ciuma Neagră, dar a creat noi probleme: poluarea electromagnetica”.

5) Dr. Pr. Martin Blank este unul dintre veteranii coaliției științifice împotriva Electrosmogului, fiind si inițiatorul primului raport Bioinitiative din 2007. Nemulțumit de inerția autorităților la nivel mondial fata de pericolul Electrosmogului, Dr. Martin Blank a lansat in 2015 împreună cu peste 200 de cercetători un apel către ONU si OMS, in care atrage atenția asupra efectului nociv al Electrosmogului asupra noastră si a generațiilor viitoare. Vizionare atenta.

Cu același spirit combativ si pragmatic, Dar Martin Blank a realizat in anul 2003 un studiu „peer review” care a confirmat remarcabila eficiență a dispozitivelor CMO in prevenirea replicarii celulare sub efectul undelor pulsate.

6) Dr Marie-Claire Cammaerts este șef de lucrări la Facultatea de Medicină si Cercetător la Facultatea de Științe, in cadrul Universității Libere din Bruxelles, cu 16 studii peer-review la activ. In 2014, la cererea societății Comosystems, a repetat in vivo studiul sau „Ants can be used as bio-indicators to reveal biological effects of electromagnetic waves from some wireless apparatus”. Este vorba de un studiu de testare a radiațiilor WiFi asupra societăților de furnici. Rezultatul obținut a determinat-o pe Dr Cammaerts sa afirme:

Recomand să vă procurați un dispozitiv de protecție care şi-a dovedit validitatea biologică

Lista completa a cercetătorilor implicați in proiectul CMO va sta la dispoziție aici.

Ca urmare a acestor recomandări de prestigiu, dispozitivele CMO au devenit cunoscute foarte repede la nivel internațional: Franța in 1991, Japonia in 1995, iar in 1998 erau utilizate chiar de familiile prim-miniștrilor.

Astăzi, prestigioși specialiști si sportivi de top folosesc aceste protecții. Doar in Franța exista 250 de magazine (si alte nenumărate situri internet) unde sunt comercializate aceste dispozitive CMO. De ce nu au fost aduse si in Romania din 2000 încoace? Nu pot sa răspund , caci nu mă aflam in tara…

Tehnologia CMO – Mod de funcționare

Voi începe cu o întrebare retorica: „cei care folosesc telefoanele știu cum funcționează?” 99.99% dintre utilizatorii acestor gadgeturi habar nu au de TDMA/unde pulsate, efect stroboscopic; ei atat stiu: bip-bip, suna, vorbesc, primesc apeluri…

Pentru aceste persoane explicația este simpla: un dispozitiv CMO transforma la nivel celular tortura „picăturii chinezești” in murmur de izvor.

Pentru cei care doresc sa continue cursa, este necesara o scurta digresiune de biofizica.

Jumătate din proteine (enzime, hormoni) sunt metalo-proteine, adică sunt dependente de cuplajul unui ion metalic: calciu, fier, magneziu, zinc, etc…

Avem in imaginea de mai sus cuplajul fier/hemoglobina, cu 4 atomi de fier care co-participa la oxigenarea celulara. Artistic, este ca si cum ar valsa un purice (ionul Ca2+, Fe, etc) cu o caracatiță (proteina).

Altfel spus, acești ioni metalici sunt precum un balerin care se învârte in jurul axei sale si in acelasi timp executa si o deplasare in 8 pe ringul de dans. Pentru fiecare ion (Fe++, Ca2+, Mg, etc) aceste rotații axiale si 8-uri au frecvente specifice (Vezi imaginea de mai jos)

Fiecare ion are o frecventa specifica:

Modulația frecventei de rotație a ionului permite plierea sau deplierea unei proteinei (adică activ/pasiv), așa cum modulațiile GSM permit transmiterea informației in timpul apelului.

Este ca si cum viteza de rotație a pământului (ionul) in sistemul solar (cavitatea proteinica) s-ar accelera sau diminua sub influenta GSM/WiFi: consecințele meteorologice ar fi multiple si nefaste. Cele biologice la fel…

La nivelul acestor frecvente intervine dispozitivul CMO.

Fiecare CMO conține o soluție lichida microcristalină, coloidala si structurata in domeniu de coerenta, care are capacitatea de a emite – prin rezonanta magnetica- un semnal de compensare in jur de 150 fT (măsurabil prin SQUID), ce asigură principalilor ioni (Ca++, Mg, K, Fe, etc ) o funcționare pe frecventa si spinul corect in cuplajul metalo-enzimelor.

Pentru specialiști recomandam capitolul MECANISME DE INTERACŢIUNE A CÂMPULUI ELECTROMAGNETIC CU MEDIUL BIOLOGIC de la pagina 2 al acestui excelent si unic referat in limba romana, realizat de Ing. Anca Chita de la politehnica din Pitești.

Tehnologia CMO semnifica așadar Compensarea prin Oscilație Magnetică a unei perturbări a cuplajului ion-proteina.

Dar asta nu este o noutate: se cunoaște efectul terapiilor cu câmpuri magnetice pulsate PEMF (Pulsed Electro-Magnetic Fields), si sunt chiar autorizate de FDA-ul american pentru tratarea cancerului tumoral. Mă întreb însă cum de nu face nimeni corelația intre PEMF si CEMP (câmpuri electromagnetice pulsate WifI/GSM). De fapt, in PEMF se utilizează pozitiv aceleași câmpuri magnetice care ne afectează negativ când palavragim la telefon, de o intensitate extrem de mica si bine ghidate.

Repet: un dispozitiv CMO convertește undele pulsate „AC” in unde continue „DC”. Este un „convertor magnetic de spin”!

De unde preia CMO-ul energia necesara functionarii si cum o convertește el in energie de stabilizare?

Simplu: transfer energetic prin rezonanta magnetica. In 2012 erau deja studenții romani care descoperiseră si ei sistemul, iar studenții suedezi deja își încarcă bateriile la distanță.

In 2015, invenția anului in SUA s-a numit Witricity: energia Electrosmogului a devenit atât de intensa in spațiul public încât vor sa o folosească la iluminat, la încărcat telefoane, mașini…”din aer”!

Cu un secol înainte, Tesla propusese deja conceptul, doar ca barza sosise cu 150 de ani prea devreme la părinții lui. Înainte de se gândi la bateriile gadgeturilor ar fi fost mai prevăzător sa ne gândim la un sistem care sa ne «încarce » chiar bateriile biologice ale propriului organism. La acest lucru s-au gândit cei de la CMO. Ambele tehnologii funcționează asemănător: prima așa, cea de-a doua astfel.

 

Cum poate un o energie mai joasa – emisia CMO – sa contracareze o energie de un milion de ori mai puternica, cea GSM/Wifi?

Am spus mai sus ca cuplajul ion/proteina se face pe principiul rezonantei intre doua diapazoane, doar ca la nivel de rezonanta magnetica si nu acustica. Daca considerați Ionul de Ca2+ ca un diapazon, el va intra in rezonanta cu prioritate cu un alt semnal emis pe frecventa sa proprie (semnalul CMO) si nu cu o energie foarte înaltă (GSM), emisă pe o frecventa multipla. Cum se spune in armată: Funcția (timbrul/modulația armonica) bate gradul (nivelul de energie).

Iar avantajul CMO este ca transmite exact la nivelul si pe „timbrul armonic” al ionilor (co-factori enzimatici).

Mai simplu: cat timp mama cântă pruncului în surdină un cântec de leagăn, el nu se sperie de eventuale zgomote puternice. Daca nu aude însă vocea materna in surdina, se sperie din cel mai mic zgomot. Timbrul matern șușotit (slab ca intensitate) contracarează deci zgomotelor mai puternice.

Prea simplu ca sa fie adevărat… Pentru specialiștii voi urca ștafeta la nivelul superior: Au o explicația pe măsură in ultimele 5 minute pe care le-am atașat la sfârșitul acestei conferințe.

Este vorba despre conferința ținuta la Paris in 2014, intitulata „Implicațiile fizicii cuantice in biologia viitorului”, ținută de Prof Marc Henry. Recomand de altfel vizionarea completa a conferinței…

La Facultatea de Fizica din Viena s-au propulsat (prin metoda celor doua fante) obiecte moleculare cu o masa de pana la 7kDa ( 800 atomi) si s-a observat formarea unor diagrame de interferenta. Ori in celula, peste masa de 7kDa sunt doar ADN-ul si proteinele, deci restul elementelor (aminoacizi, molecule, ioni, etc) au caracteristici ondulatorii! Aceasta înseamnă ca totul funcționează ondulatoriu in celula, iar biologia actuala observa la microscop doar clișee de moment ale proceselor metabolice si imaginile reale.

Cu ceva eforturi, anumite laboratoare pot obține si imaginile reale, dar aceste informații nu prea ajung in manualele curente ale studenților la medicina. Dar daca activitatea intracelulara este ondulatorie (aptă de interferente) si nu doar corpusculara (biochimica), atunci se explica foarte limpede interdependența (patogena, din pacate) proceselor biologice cu acest ambient electromagnetic artificial.

 

Poluare ambientala si de proximitate

Cei de la Comosystems au conceput doua linii de protecție:

  1. pentru poluarea de proximitate: Calculator PC16, telefon mp 24.
  2. Pentru poluarea ambientala: brățara JV21; discul Tr26 si Conul MF04 (05)

De ce aceasta partajare? Undele electromagnetice sunt aceleași, dar distanta face diferența.

Ex: un neon se aprinde de la alternatorul mașinii (cu motorul pornit) de la câțiva centimetri pana la 1m. Aceasta este poluarea de proximitate: telefonul si calculator, de care stăm lipiți ore in sir. Atomii din gazul neonului sunt însă excitați si la 50 de metri, nu însă atât cat sa se aprindă: in acel perimetru (1 la x metri) vorbim de poluarea ambientala.

In primul caz suntem afectați „energetic” (poluare de proximitate) prin efectul de rezonanta, in al doilea caz „informațional” (poluarea ambientala) prin mesajul stroboscopic purtat de modulațiile purtătoarei. O protecție nu poate fi setata sa acopere ambele situații in acelasi timp, datorita faptului ca modulațiile din câmpul de proximitate acoperă pe cele infinit mai slabe din câmpul ambiental. Este ca si cum ai vrea sa asculți in acelasi timp un megafon si un sonar de submarin! Imposibil. Din păcate foarte putini oameni înțeleg ca este necesara o protecție pe ambele perimetre: este bine ca protejezi creierul de radiațiile telefonului, dar in acelasi timp ești expus permanent la modulațiile antenei la 3000 de m care afectează in timp (precum picătura care găurește piatra in 10 ani) toate celulele organismului. Mai ales celulele embrionului uman care se divid exponențial si cu o viteza incredibila.

Ambele perimetre trebuie protejate simultan, si chiar daca asta înseamnă un efort financiar, acesta este oricum infim fata de costurile tragediilor pe care le evitam. Pana la urma, este prețul pe care-l plătim pe toate nivelurile pentru „confortul tehnologic” al modernității. Ideal este sa ne repliem spre un trai autonom si independent in sânul naturii, dar cați suntem dispuși sa facem acest pas?

Jumătățile de măsură sunt păguboase: jumate de adevăr + jumate de adevăr nu fac un adevăr (dixit Tutea). La modul cel mai realist posibil, ținând cont de nivelul actual al Electrosmogului, toți utilizatori intensivi si categoriile de persoane sensibile (copii, femei însărcinate, EHS) ar trebui sa ia la cunoștință de existenta acestor „catalizatoare” ale Electrosmogului. Ca o vor face… asta este problema lor; a noastră a fost sa-i informam.

De la bun început, am insistat asupra faptului ca protecția unuia sau a doi parametri biologici nu este suficientă, așa cum plasa de țânțari la toate ferestrele nu-ti folosește daca ai spațiu sub ușă. In informatica este la fel: o unitate informatica poate fi atacat in zeci de moduri diferite si nu oricine care are un antivirus, scapă teafăr: depinde de antivirus si de cum este configurat, depinde unde navighezi in rețea si cat, etc. Va asigur ca Hackingul informatic este foarte asemănător cu ce se întâmplă la nivel biologic…

Electrosmogul ne afectează pe multiple nivele, deci este logic ca un sistem de protecție sa fie testat pe toți parametri afectați. Care ar fi acești toți parametri? Cei regăsiți in cea mai completa, științifică si independenta sursa bibliografica a Electrosmogului: Bioinitiative.

Pentru un specialist este evidenta corelația intre studiile Bioinitiative si studiile CMO.

Garanția de durata a dispozitivelor CMO

Pentru a furniza o dovada ca dispozitivele CMO își păstrează garanția in timp, drumul a fost lung si anevoios, ca al oricărui pionierat in domenii de frontiera. Motivul este ca orice studiu de eficacitate CMO scoate automat in evidenta o anume nocivitate a utilizării tehnologiilor fără fir. Aceasta situație pune presiune pe cariera științifică si universitara a oricărui cercetător din domeniu care admite realizarea unor astfel de studii in laboratorul din care face parte, caci fondurile de cercetare din sfera privata risca sa se volatilizeze subit…

Pentru a furniza o garanție unui dispozitiv de protecție electromagnetic este necesară testarea sa non-stop pe o cultura celulara intr-un laborator independent. Au fost alese ouăle de găină, pentru ca este vorba de celule embrionare care in 21 de zile devin un organism viu, deci foarte sensibile la radiațiile pulsate.

Testul a fost realizat cu succes timp de 2 ani, si rezultatele sunt postate aici http://protectie-electromagnetica.ro/foetus-adn-gsm/

Dar astfel de studii nu sunt prea agreate la nivel oficial, drept pentru care au existat presiuni teribile asupra Dr. Madeleine Bastide, cea care le-a coordonat, presiuni care au făcut chiar obiectul unui documentar- Undele Malefice, realizat de postul France 2 in 2002. Urmăriți cazul Dr. Bastide de la min.17.30.

După doar 1 an, datorita acelorași presiuni, unei firme americane care comercializa dispozitivele CMO i s-a interzis in 2003 de către FTC promovarea publica a studiilor de validare științifică CMO, pe motiv ca nu exista dovezi ca undele neionizante afecteaza biologicul.

Ei bine, tocmai când FTC tocmai proclama sus si tare ca nu sunt motive de îngrijorare, in același an 2003 (coincidenta?!), marile companii de asigurări au sistat orice forma de asigurare pentru daunele fizice si psihice provocate populației de radiațiile electromagnetice neionizante. Foarte logic, caci asigurările sunt pasibile de plata retroactiv in cazul in care asigurații lor s-ar fi îmbolnăvit la un moment dat din cauza acestor radiații.

„Încă un risc pe care asiguratorii refuza sa-l acopere. După ce Lloyds din Londra si Swiss Re, marea majoritatea a companiilor de asigurări au exclus din polițele lor efectele biologice ale poluării electromagnetice si ale altor radiații emise de telefoanele mobile….In virtutea principiului de precauție, compania Axa a decis sa nu mai includă acest risc in polițiile de asigurare pe riscuri mari.

Cu inerția cunoscuta, abia in 2011 autoritățile internaționale au admis ca radiațiile neionizante sunt in categoria 2B – posibil cancerigene.

Fiind banul lor in joc, experții din asigurări au însă un fler teribil. In cazul unei alte poluări teribile – azbestul- asigurările americane l-au exclus de pe lista in 1918…., iar autoritățile europene l-au interzis la vânzare abia in 2005.

Poate atunci când autoritățile medicale ar fi si ele retroactiv responsabile de sănătatea noastră, ca un ministru sa poată fi tras la răspundere chiar după 10 ani, daca pe timpul mandatului sau s-a produs o criza sanitară, populația va fi mai protejată. Din păcate, durata medie a mandatului unui ministru al sănătății este de 1 an, deci respectivii nici nu apuca sa afle care-s problemele, darămite să le mai si rezolve.

Am făcut acest tur pedagogic al soluțiilor de protecție, insistând pe cea mai valida tehnologie – CMO – pentru a oferi un fir al Ariadnei in labirintul bioelectromagnetismului. După cum spuneam la început, poluarea electromagnetica nu este unicat in peisajul civilizației moderne. Sincer sa fiu, cam totul este poluat si nu-s semne ca ne-am putea redresa prea curând si asta nu din motive de lipsa de spirit ecologic, ci din motive bursiere…

Suntem nevoiți sa ne purtam singuri de grija si mare grija mai ales fata de noua generație.

Daca despre poluarea aerului si cea alimentara se mai știe ceva, in domeniul Electrosmogului lipsea o abordare inteligibila, atât pe partea teoretica, cat mai ales pe cea practica: soluția de protecție.

Acum aveți la dispoziție aceste informații. Faceți ce credeți de cuviință, după conștiință si putință. La inceput pare a fi o investitie costisitoare. Daca ne-am raporta insa corect la consecintele Electrosmogului pe termen lung asupra organismului…, este o suma derizorie.

Am auzit de la un specialist roman o fraza pedagogica : Orice inovație este perceputa la început ca fiind SF”. Este adevărat ca CMO poate face obiectul unui episod de Star Wars…

Nu știu daca am reușit o explicație prea digerabila, dar mai simplu de atât nu știu cum s-ar putea explica tehnologia unui Oscilator Magnetic de Compensație. Nu degeaba, siteul cel mai popular de vulgarizare a biocompatibilitații electromagnetice se numește Oscllatorium

 

Trackback from your site.