Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

Dr. Pr. Martin Blank este PhDs in Physical Chemistry from Columbia University, Department of Physiology and Cellular Biophysics si expert in Știința Coloidelor la University of Cambridge. La initiativa Dr. Pr. Martin Blank, in data de 11 mai 2015, un grup de 190 oameni de ştiinţă şi cercetători din domeniul câmpului electromagnetic, din 39 de ţări, au semnat un apel adresat Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) şi Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) prin care atrag atenţia asupra efectelor negative ale câmpurilor electromagnetice asupra sănătăţii umane şi solicită revizuirea normelor de protecţie din acest domeniu.
Cu acelasi spirit combativ, Dr Martin Blank a realizat in anul 2003 studiul „peer review” care a confirmat remarcabila eficienta a dispozitivelor CMO: „Effects of mobile phone radiation on reproduction and development in Drosophila melanogaster
Extras: „Dispozitivele de protectie CMO* au permis restabilirea cu 100% a SRE (Serum Reponse Element ) si reducerea cu 73% a sintezei HSP70, în comparație cu organismele expuse la radiațiile unui telefon GSM”.
Dr. Martin Blank
Dr. Martin Blank