Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

Performante în munca de birou

Testul Stroop Color Word Test este conceput pentru a determina performantele pe durata muncii de birou: rapiditate, vigilenţă, concentrație. Este utilizat la nivel internațional de către marile companii şi de către instituțiile militare pentru a stabili capacitatea persoanelor de a rezista la un stres generat de prelucrarea rapida a informațiilor contradictorii. Această capacitate implica factori de rapiditate, vigilenţă și concentrare.

grafic test color
„Improvement of psychotechnical performances and stress resistance after modulation of the VDT radiation by an oscillating magnetic field”: MAGNETOTHERAPY 1996 – (Royal Society of Medicine, London), pages 195-203 M. Fillion-Robin1, J.L. Marande2, C. Limoni3
1 – Tecnosphere Research Centre 71150 Sampigny, France
2 – Occupational Health Medicine, Cochin Hospital, Paris, France
3 – SSQEA Ticino, 6830 Chiasso, Switzerland

Preview:
preview studiu marande

S-a stabilit astfel că persoanele care şi-au desfășurat activitatea cu dispozitive CMO plasate pe ecranele monitoarelor şi-au ameliorat cu 15% rezistenta la stress fata de perioada echivalenta, cand nu s-au utilizat CMO pe ecrane.

Rezultatele obținute în acest studiu arată că acest câmp electromagnetic artificial emis de monitoarele ordinatoarelor generează un stres biologic, extrem de perturbant pentru performantele angajaților expuși. Prezenta oscilatoarelor de compensare magnetică (CMO) permite deci ameliorarea performanţei muncii, prin compensarea efectelor de stres de origine electromagnetică.

pub marande.