Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

25. Frecvența Schumann

O protecție special de banală

Procesele esențiale ale vieții sunt interconectate cu mediul ambiental în așa fel încât ritmurile (energo-informaționale) interne și externe sa fie sincronizate. Vezi acest site.

O parte din energia primită primita din exterior (Cosmos, pământ, etc), organismele vii o canalizează într-o vibrație „particulară”, care creează o vibrație sincronizată suplimentara într-un ansamblu de celule identice.

Sincronizarea, ansamblul vibrațiilor energetice ale structurilor organismului vor constitui o „super – vibrație” gigantică, care capătă astfel o consistenta macroscopica. In sfera acestor domenii biologice de coerenta este stocată energia organismului, iar fiecare vibrație este caracterizata printr-o frecvență specifică, care necesită un minim de activitate metabolica pentru a se constitui. Însăși „nișa” în care s-a înfiripat viața (suprafața Terrei și Ionosfera) prezintă câmpuri electromagnetice caracterizate de rezonanța Schumann, a cărei frecvențe joase (și armonice) sunt 8, 14.1, 20.3, 26.4 si 32.5 Hz.

Aceste aspecte de interdependenta electromagnetica a organismelor vii cu mediul au început sa fie luate in serios odată cu epoca ieșirii pe orbita a cosmonauților, unde primele tentative au arătat necesitatea prezentei unor generatoare care sa imite frecventele Schuman.

De aici pana la ideea unor generatoare de frecvente Schumann nu a fost decât un pas. Un pas mic pentru un atelier de electronica, un pas mare pentru buissnes.

Aceste dispozitive de protecție Schumann sunt un emitor de frecvente care încearcă sa compenseze faptul ca locuim la bloc si am uitat sa mergem desculți prin iarba. Un argument foarte utilizat de promotorii acestui concept este acela ca Dr. Luc Montagnier a demonstrat ca ADN-ul celulelor se reface doar in prezenta acestei frecvente Schumann de 7,8 Hz. Experimentul la care se face referire îl putem vizualiza in acest documentar la min 8.45 sec. Din păcate, presupusa prezenta a unui generator Schumann nu protejează eșantionul biologic de interferenta radiațiilor emise de telefoanele si aparatura cameramanilor. Toti cei prezenti au fost obligați sa închidă telefoanele si sa filmeze pe baterie (curentul alternativ 50Hz poluează).

Dar cine sta sa verifice aceste informații? Si apoi…este folosit de NASA!

Concluzie: Generatoarele Schumann (cele reale) sunt dispozitive care asigura o frecventa „dirijor”, necesara metabolismului biologic, fără însă a avea vreo garanție de protecție electromagnetica. Iar dirijorul (frecventa Schuman) nu poate compensa prin dirijat disonantele create de soliștii orchestrei care si-au uitat partitura (frecventele pulsate).

Trackback from your site.