Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

26. Testarea protecțiilor prin biorezonanţă

In general, sunt rare persoanele care își pun problema unei protecții, adica se gandesc sa se protejeze înainte de a fi afectați. Majoritatea se trezesc deodata electrohiper-sensibili si deodată sunt grăbiți sa beneficieze de miracolul (terapeutic) al unei protecții. Ei bine, inventatorii unor gadgeturi de „protecție” au speculat aceasta dorință de dovada instantanee si le dovedesc eficitatea gadgetului respectiv in 30 de minute gratie testul GDV in biorezonanta. Sistemul GDV este o tehnologie electro-fotonica in care se obţin unii parametrii biologici prin analizarea emisiei de biofotoni din partea superioara a amprentelor digitale, zona care are conexiune directa cu organele si sistemele interne. Se considera ca aceşti parametri pot identifica parametric de vitalitate ai organismului.

La ora actuala, microscopia in camp intunecat permite vizulizarea acestor biofotoni la nivel vegetal. Diferitele aparate utilizate in medicina alternativa pentru a masura acesti biofotoni la nivelul organismului uman reusesc mai mult sau mai putin acest lucru.

In ce consta testul GDV al unei protecţii electromagnetice?

1) Vi se cere sa vorbiţi la telefon câteva minute, timp in care vi se face un scan al campului biofotonic. Pe ecranul calculatorului va apărea un camp biofotonic – stanga.

2) Dupa 30 min (+ sau -) se face un alt test dupa ce aţi vorbit câteva minute cu telefonul protejat. De data aceasta campul biofotonic este mai omogen si mai luminos – dreapta.

3) Concluzia de facto este ca „protecţia” respectiva este valida!


Camp energetic deficient                                    Camp energetic coerent

 

 

Ştiinţific, ar fi fost sa se efectueze un test si cu placebo, in sensul ca o protecţie „goala” sa fie prezentata ca si activa.

Si totusi – fara a pune in discutie parametrii aparatului, exista un contra-test interesant.

Daca s-ar face primul test cu protecţie si al doilea test fara protecţie, surpriza ar fi de proporţii: in cel de-al doilea test, fara „protecţie”, campul biofotonic risca sa para mai „vitalizat”.

In ce consta eroarea? Ea consta in faptul ca impulsul energetic Kirlian indus in timpul măsurătorii încărca meridianele de acupunctura cu o sarcina bioelectrica, care persista intre 30 min si 3 ore dupa primul test. Aşa se face ca întotdeauna, la al doilea test, campul sa apară in fotografie mai luminos, cu sau fara protecţie. Deci falia acestui test consta in durata dintre teste.

Daca s-ar dori un test profesional, ar trebuie făcute scanări la 24h interval si comparate cele doua fotografii ale campului biofotonic cu un program special: pixel cu pixel, din milioanele existente, iar apoi comparate testele cu câteva analize biologice.

Nu mai spun ca in momentul in care se testeaza un medicament sau o protectie ar trebui facute mai multe teste cu false remedii, asa incat pacientul sa nu stie cand s-a testat protectia reala.

Dar pana la urma…, daca se pot vinde gadgeturi fara atâtea studii, ce mai contează. Si apoi când apare o protecţie valida ştiinţific, oamenii sunt deja lehămetiţi: au sertarele pline de “protectii” si corpurile de radiatii….

 

Trackback from your site.