Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

17. Scleroza multiplă

Electrosmogul si scleroza in placi (SEP)

1) O mica digresiune de biofizica. (Publicul larg sa faca abstractie…)

Fiecare dintre 100 de mii de miliarde de celule (numite si citomolecules) este o minuscula baterie polarizata pozitiv cu un potențial de 0,1V intre membrana sa pozitiva si citoplasma sa negativa, cu un mini-câmp magnetic de 1pT (pico tesla). Schema electrica a celulei a fost modelata astfel de către biofizicianul H.P. Schwan de la Universitatea din Pennsylvania:

R1, R2 = rezistenta mediului extracelular

C1 = capacitatea mediului extracelular

C2, C3 = capacitatea membranei

„Tensiunea (0,1V) este slaba, dar membrana este foarte fina (grosimea a doua molecule), gradientul de tensiune (diferenta de potential) de o parte si de alta a membranei este enorm, de ordinul a 1106 mV (H.P. Schwan, 1957, Electrical properties of tissues and cell suspensions, Adv. Biol. Med. Phys., 5, 147-209).

Aceste câmpuri electrice de intensitate foarte slabă produc la rândul lor câmpuri magnetice de frecvenţa foarte slabă: inima – 0,05 nano Tesla (nT); creierul – 0,0001 nT .

Cu aceste campuri biomagnetice interfereaza modulatiile microundelor (GSM/WiFi) de frecvenţa foarte joasă şi cu o lungime de undă foarte mare, numite „Extremely Low Frequency” (ELF) şi „Very Low Frequency” (VLF). Rezultatul acestei interferente duce la o supra-sarcina statica la nivel celular, căci organismele pot înmagazina aceasta energie (Frôlich, 1980). Orice modificare electromagnetică semnificativă din exterior va provoca desincronizări care pot duce la modificări metabolice sau la disfuncţionalităţi ale ciclurilor metabolice. (Hyland, 2001).

La un nivel mai aprofundat, fizicianul german Fröhlich H arata că organismele vii au o serie de activităţi în spectrul microundelor, caracterizate printr-o frecvenţa şi o intensitate specifică. (The Biological Effects of Microwaves and Related Questions. Advances in Electronics and Electron Phys. 1980;53:85–152.)

In schimb, exista o simbioza perfecta intre campurile si impulsurile biomagnetice naturale si cele ale Viului, aşa fel încât ritmurile (energo-informaţionale) interne şi externe sunt sincronizate.

Medicina clasica nu ia in considerare decat partial proprietatile electrice ale celulelor, si atunci doar pentru relizarea diagnosticelor cardiace (electrocardiografie) sau cerebrale (electroencefalografie). Alterarea acestui echilibru electric duce la alterarea neutralitatii electrostatice a celulei.

Una din consecința: Scleroza in placi. Dovezile, veti vedea, sunt plauzibile.


Ce este scleroza in placi ?

Este o afectiune care atinge conexiunile sistemului nervos si provoaca perturbari locomotorii, paralizii temporare ale muschilor; pierderea vederii; etc, toate din cauza unor semnale eronate sau blocate la nivel neurologic. Care este cauza acestor erori? „Cauza” este „cauzele”, din care principalele trei sunt:

1) Poluarea electromagnetica. Dr. Jean Pierre Maschi: poluarea electromagnetica.

2) Alimentația: Dr Jean Seignalet:

3) Factorul de crestere. Dr. Andres Gernez.

Desi fiecare din acesti trei cercetori nu ia in considerare, sau chiar exclude, abordarea celorlalti doi, un cititor avizat va observa ca, privite transdisciplinar (terțul inclus), metodele lor sunt complementare si dau o eficacitate sporita tratamentului.

 

 

Scleroza in placi pe intelesul celor afectati

Ai o instalație pentru bradul de Crăciun (creierul) pe 12V. Beculetele (neuronii) sunt legate intre ele cu fire subțiri (axonii). Daca pe una din aceste fire conectezi un consumator mare, izolația (mielina) firului se va topi si asta datorita pasajului in viteza a electronilor. Ori sare siguranță, ori riscam sa facem scurt circuit dacă se topește izolația intre faza (+) si nul (-). Aceste noduri de izolație topita formează proeminente pe care medicina le numește placi de scleroza.

Intre beculetele (neuronii) din creier exista insa un singur fir – Axonul, ca un fel de fibra optica, si nu doua ca la curentul electric. Acest fir are o „izolatie” vie (mielina), care ii asigura viteza si protectie fata de semnalele celorlalti neuroni. Scleroza in placi survine tocmai datorita „topirii” acestei izolatii de mielina!

 

Factorul Poluarea electromagnetica

Undele pulsate GSM/WiFi provoacă semi-permeabilizarea BHE (bariera hematoencefalica), un fel de „sac amniotic„ al creierului), ceea ce va facilita intrarea in creier a diferitelor molecule si excito-toxine. Ce fac excito-toxinele? Suprasolicita (încălzesc) rețeaua neuronala, adică generează impulsuri haotice (stresul) care „topesc” mielina. (Panitch et coll. 1987).

Degradarea mielinei atrage imediat serviciul de curățenie al sistemului imunitar (macrofagii), care sosesc în număr exagerat de mare (fisurile BHE le lasă poarta deschisa).

Simultan vor intra în creier si diferite toxine din alimentație, apa și respiratie. Din lupta sistemului imunitar cu aceste toxine se instalează o „boala autoimuna”.

Problema macrofagelor (serviciul de curățenie) este ca se confrunta cu o situație inedita: nu sunt programați sa curețe izolație arsa din jurul axonilor (SEP este o boala neprevazuta in programarea lor) si asta face ca odată ce încep curățenia…nu se mai opresc.

Astfel ia naștere o cursa intre proteinele (electricienii) care repara izolația și tabăra adversa care o „topește” și o curata cu exces de zel. In aceasta cursa permanenta, când câștiga electricienii, când sabotorii, de unde și caracterul sincopat al SEP.

 

Rezumat:

Creierul este bradul de Craciun, Neuronii sunt beculetele, iar firele sunt Axonii. Odata prezentata astfel problema, electricianul iti spune imediat ca problema poate veni:

– ori de la un consumator prea mare (stres, socuri emotionale, etc)

– ori de la un surplus energetic exterior, precum „fulgerele” GSM/WiFi, care iti pot arde unele circuite ale Tv-ului (Creierului).

-Ori de la gandaci (peptide, deltrofine, macrofagi, virusi) care rod izolatia.

 

Solutia:

– evitarea tehnologiilor fara fir si metode de impamantare (mers descult zilnic, dusuri dese cu un fir de impamantare pe evacuarea cazii, etc) .

– folosirea consumatori adaptati retelei (eliminarea stresului),

– eliminarea moleculelor care pot provoca inflamatii instestinale: gluten, cazeina, etc.

 

Trackback from your site.