Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

Mortalitatea embrionară

Studiul mortalităţii embrionare la o specie animală este un indice revelator al anomaliilor apărute in cursul dezvoltării sale, până la moartea sa prematură. Embrionii puilor de găină sunt considerati ca făcând parte din cele mai sensibile organisme vii la poluarea ambientalaa, inclusiv cea electromagnetică artificiala.

Acest studiu a fost realizat de Prof. Madeleine Bastide, Profesor Emerit in Imunologie si fondator al GIRI.

MORTALITATEA EMBRIONARA

Biological Effects of Continuous Exposure of Embryos and Young Chickens to Electro- magnetic Fields Emitted by Video Display Units„; B.J. Youbicier-Simo, F. Boudard, C. Cabaner, and M. Bastide,
Laboratory of Immunology, College of Pharmacy , University of Montpellier 1 – France
BIOELECTROMAGNETICS, Vol 18, Number 7, 1997, pages 514-523

Creşterea exponenţială a mortalităţii embrionare constatată în acest studiu denota un grav efect perturbator (chiar mortal la stadiu embrionar) al emisiilor EM produse de aparatele electrice si electronice precum ecranele ordinatoarelor (LCD si cu tub catodic) si a telefoanelor portabile. Aspectul evidenţiat in acest studiu este ca, chiar in situaţia unei expuneri permanente, (care provoacă sistematic moartea embrionului in lotul expus), prezenta Oscilatoarelor de Compensaţie CMO permite mentinerea si protejarea proceselor vitale fundamentale, menținând rata mortalității la nivel acceptabil.

Întrebarea care se pune dupa lecturarea acestui studiu este fireasca: Poluarea electromagnetica influențează si embrionul uman?
Lăsăm chiar pe autorii studiului sa raspunda:

Transpozitie la uman

Mai jos publicam fragmente din scrisorilor de confirmare ale studiilor CMO, efectuate intre 1993 si 1998 de catre Dr Madeleine Bastide. Pentru o lectura corecta, recomandam descarcarea imaginilor si utilizarea unui zoom in lectorul foto.

Foto 1. Se comunica rezultatele excelente ale dispozitivelor CMO in protecția embrionara.

Scrisoare Bastide

Foto2. Se confirma totala inocuitate a dispozitivelor CMO la nivel celular.

Scrisoare Bastide 2

Foto 3. Se confirma interesul pentru colaborarea in testarea pe noi parametri biologici.

Scrisoare Bastide 3

GIRI 1993

Tags: ,