Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

Neurogeneza / Hipocamp

Hipocampul este implicat în mecanismele de memorizare pe termen scurt şi în cele de învăţare. O scădere sau o dezechilibrare a regenerării neuronale (neogeneză) la nivelul hipocampului, provoacă apariţia bolilor neuronale degenerative.
In cazul unei anomalii neuronale apărută în faza de dezvoltare a unui organism, se poate developa o atrofie a hipocampului în faza adultă.

Studiu realizat de Dr. Benoît-Jules YOUBICIER-SIMO, Doctor in Neuroştiinţe, Maestru de Conferinţe la Universitatea din Montpellier, France.

Studiu Hipocamp
Studiul acesta pune in evidenta o diminuare de 25% a neurogenezei în hipocampul cobailor expuşi la emisiile EM ale unui telefon portabil.
Prezenta Oscilatoarelor Magnetice de Compensaţie (CMO) permite returul neurogenezei la valori normale. Acest studiu a fost publicat in 2001 in Revista de specialitate Bioelectromagnetics Society (vezi imaginea de mai jos).
BEMS 2001

B.J. Youbicier-Simo et al., « Review of studies validating the protective efficacy of a new technology designed to compensate potential adverse bioeffects caused by VDU and GSM cell phone radiation », Radioprotecçao, The Journal of the Portuguese Society for Radiation Protection (IRPA) 2001, Vol.1 N.8 and 9.