Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

Sistemul hormonal / Cortizol

Cortizolul este un hormon suprarenal, regulator al sistemului imunitar. Producţia sa este stimulata de hipofiză, o glandă a creierului, care reprezintă o intersecţie a numeroase activităţi hormonale interdependente.

Producţia de Cortizol a glandele suprarenale
Studiu realizat de Dr. Laurence BONHOMME-FAIVRE, Doctor în Stiinte Farmaceutice, Specialist în Oncologie, Franta.

Cortizol

„Cortisol variations observed in mice placed in front of colour TV screen: a feed back con- trol”. „Hemathological effects of low doses of television emitted-radiation in mice: a parallel study with a protective equipment”.
L. Bonhomme-Faivre1, R. Santini(2), S. Marion(3), E. Bizi(1), H. Auclair3, L. Bottius(1), S. Orbach-Arbouys(1), N.L. Bui(3)
1 -Service de Pharmacie, Laboratoire de Pharmacologie
2 -Laboratoire d’Hématologie, Hôpital Paul Brousse (Paris)
3 -Institut National des Sciences Appliquées (INSA), Laboratoire de Biochimie-Pharmacologie (Lyon- France).

Secreţia sa este controlată de ACTH si este fluctuantă in cursul zilei. Rolul ei este de a regula metabolismul glucidelor, lipidelor, protidelor, ionilor si al apei, in scopul de a limita orice variaţia brutala al echilibrului fiziologic. Cortizolul intervine in gestiunea stresului si limitează procesele inflamatorii.

Extras din studiul publicat oficial:

Cortizol
1999 – BEMS – Bioelectomagnetics Society, Long Beach, California, USA, pages 41, 92.

Studiul acesta concluzionează ca Oscilatoarele de Compensare Magnetică (CMO) permit o diminuare de 57% a producţiei de Cortizol la cobaii expuşi radiaţiilor electromagnetice a unui monitor/Tv CRT, atunci cans sunt protejati cu dispozitivul CMO..

Cortizol Pub

Tags: , ,