Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

Sistemul hormonal / Corticosteron

Corticosteronul este un hormon suprarenal, regulator al sistemului imunitar. Productia sa este stimulata de hipofiza, o glanda a creierului, la intersecţia a numeroase reglări hormonale interdependente. Posibile consecinţe patologice ale excesului de corticosteron:
-Dereglarea sistemului imunitar, scăderea protecţiei bacteriene si virale.
-Dereglarea sistemului nervos si muscular, instabilitatea, frica, crampe.

Corticosteron
Bastide M, 1997 – Youbicier-Simo B-J, 2001 – Université de Montpellier, France.

În condiţiile expunerii la virusuri, organismul eliberează substanţe chimice numite citochine pro-inflamatorii care activează sistemul imunitar în lupta contra bacteriile, virusurilor şi infecţiilor. La stres, acestea reacţionează mai greu şi predispune organismul la infecţii. După ce trece boala, sunt eliberate citochinele antiinflamatorii în organism. Ele împiedică boala să devină cronică. În această etapă a bolii este bine ca pacientul să ajute corpul cu antiinflamatorii recomandate de medic. În condiţii de stres ridicat, organismul eliberează corticosteron care inhibă sistemul imunitar şi predispune la infecţii.

Studiul acesta evidenţiază o diminuare de 50% a producţiei de Corticosteron la cobaii expuşi radiaţiilor electromagnetice a unui monitor/Tv CRT, atunci cand sunt protejati cu dispozitivul CMO…

Extras din studiul publicat oficial:
Cortizol
1999 – BEMS – Bioelectomagnetics Society, Long Beach, California, USA, pages 41, 92.

CORTCOSTERON

Tags: , ,