Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO - Oscilatoare Magnetice de Compensare
nivel-radiatii-telefon-creier

Manifestul electrosmogului. Cap. 14

Ca-n cerul insangerat…

Daca vrei sa faci pe cineva sa nu înțeleagă nimic despre un lucru simplu, descrie-i cu lux de amănunte detaliile sale cele mai mărunte. Acest lucru se întâmpla astăzi in cancerologie, unde s-a ajuns sa se știe tot despre nimica toată. Se știe tot, dar de 50 de ani se aplica de tot chimio si radio, terapii care se pare ca au o rata de succes foarte redusa la 5 ani după aplicare.

Dar ca sa sa evidențiez legătura dintre cancer si Electrosmog trebuie sa lămurim ce este cancerul.

Vom face o descriere sumara a acestei afecțiuni raportând-se la lucrările genialului Dr. Andrés Gernez. cel care fost distins in 1979 cu premiul Hans Adalbert Schweigart pentru „teoria unificată a cancerului“. Juriul acestui premiu, condus de Linus Pauling, era format 40 Premiul Nobel.

Protocolul sau de prevenție a cancerului a fost validat de INSERM-ul francez in 1971 cu un succes de 93%. Teoria sa despre inhibarea hormonului GH ca solutie ideala de prevenție a bolilor degenerative a fost validata in vitro cat si in vivo, la scara reala. Câteva din conferințele sale video traduse in romana aici: 1  2  3

Rezumat:

Din momentul fecundării ovulului, viitoarea ființă umana are la dispoziție in medie 70 de replicări celulare (celule stem). De la ovulul fecundat pana la naștere folosim 50 si ne mai rămân 20 pentru restul vieții. Diviziunea celulelor stem se face la semnalul apoptozei (sinuciderii „naturale”) celulelor uzate, într-un ritm prestabilit, care va permite sa trăiți o vârstă teoretica maxima de 140 de ani. De ce 140? Durata de viață a celulelor variază de la 5 zile (intestin) la 15 ani (mușchi, oase).

Media este de 7 ani, iar 7 ani X 20 de diviziuni ale celulelor stem (de care mai dispunem după ce ieșim din maternitate), face 140 de ani. Datorita nașterii si viețuirii într-un mediu poluat, (vezi epigenetica), celulele stem sunt suprasolicitate si pe la 70 trecem pe loc repaus. Pierdere 50%.

Dar pana sa ajungem la bătrânețe, in fiecare secundă se produc 50.000.000 de diviziuni celulare, din care 1%, adică 500.000, prezinta anomalii minore sau majore de replicare (celule displazice). In funcție de terenul biologic al organismului, aceste 1% mitoze cu anomalii reprezintă o marja de eroare inerenta oricărui proces biologic, așa cum din milioane de spermatozoizi, doar unul ajunge la ovul. Așadar, carcinogeneza (formarea micronucleelor canceroase) este un proces natural, iar cancerogeneza (apariția stadiului de tumoare), unul excepțional, datorat deteriorării terenului biologic.

Din acest motiv ar trebui investite 99% din resurse pentru prevenirea apariției cancerului si doar 1% pentru terapie, si in câțiva ani s-ar reduce cu 99% rata acestei afecțiuni.

Rezulta ca mamografiile si alte diagnostice precoce sunt tardive. Daca cancerul de sân ar fi major la 18 de ani, in momentul in care devine detectabil la radiografie, are deja 16 de ani. Un copil lăsat de capul lui pana la 16 ani…nu-l mai educi! Fiziologic, de la prima diviziune a celulei canceroase pana la primul nodulul palpabil, trec 8 ani și 3 luni. Atunci tumoarea are 1g, un volum de 1cm3 si 1.000.000.000 (un miliard) de celule canceroase, care se divid exponențial: 1-2-4-8 miliarde etc… Si forma sa tumorala nu este decât vârful icebergului, caci întregul organism si-a modificat metabolismul pentru susținerea acestui „rău necesar”.

Concluzie:

In oricare dintre formele sale de exprimare, cancerul apare pentru ca are „unda verde” primita de la calculatorul central (creierul), atunci când are loc o pierdere celulara galopanta la nivelul unui anumit organ sau funcție (cofactori biochimici/electromagnetici/psihici), pierdere pentru care rezerva naturala de celule stem este insuficienta sau debordata temporal. Ca dovada, tumoarea chiar preia o vreme funcția organului parazitat (cancerul de colon produce serotonina), după care insa se inmulteste

Este ca si cum ați avea un con:t in banca cu o suma bine împărțită lunar pentru mesele copiilor (celulelor). Daca ați cheltuit banii (celulele stem) in avans pe delicatesuri, va treziți ca ați rămas pe luna viitoare doar cu 2-3 bancnote si fără mâncare la copii. In aceasta situație, unele organisme aleg sa treacă la regim, (post negru) in speranța sa treacă luna, altele duplica banii ramași la imprimanta ca sa obțină alte bancnote…si apoi tot imprima Așa apare cancerul.

Cancer & Electrosmog

La acest capitol, voi aborda doar un tip de cancer unde incidenta poluării electromagnetice (curentul alternativ) este mai puțin inteleasa: Leucemia. In leucemie, măduva osoasa începe sa producă prea multe leucocite (celule care lupta cu infecțiile) care vor sufoca repede numeric colegele lor de vena: hematiile (oxigenare) si trombocitele (oprirea sângerărilor). După cum am văzut mai sus, asta se întâmplă din cauza ca leucocitele constata o agresiune permanenta fără sa poată detecta cine o provoacă. Nu le rămâne decât sa se multiplice la egalitate cu acel inamic…pe care nu-l vad. Simplist dar realist.

Câteva noțiuni de electricitate necesare:

Curentul alternativ este un curent electric al cărui sens se schimbă periodic, spre deosebire de curentul continuu, al cărui sens este unidirecțional.

In natura exista doar curent continuu, care:

– are o polaritatea negativa sub picioarele noastre (rece)  

– are o polaritate pozitiva deasupra capului (cald )

In cazul curentului alternativ 220V / 50 Hz, pe care-l utilizam astăzi, polaritatea sarcinilor – si + se schimba de 50 de ori pe secunda.

Si bizar este faptul ca a fost aleasa o tensiune echivalenta cu diferența naturala de potențial dintre capul si picioarele unei persoane de 1.80 = 230V.

Sa ne imaginam o cataplasma cu gheata la picioare si o alta cu sare fierbinte pe cap, pe care le schimbam intre ele din 50 in 50 secunde: acesta este efectul biologic al curentului alternativ .

Curentul continuu, cel din natura nu interferează negativ cu procesele bioelectrice ale organismului. Comparativ, oamenii scapă mult mai puțin vătămați daca sunt fulgerați (o tensiune medie de 15 milioane de Volți in curent continuu) decât la atingerea unui fir de înaltă tensiune (15.000V, curent pulsat 50Hz). La o intensitate de 1000 ori mai mare cu consecințe de 1000 de ori mai lejere!

După un contact cu 15 milioane V in DC: Fulgerat, se ridica si pleacă!

Alții sunt fulgerați de șapte ori si tot scapă, dar nu scapă de fulgerul dragostei …

Însă in câteva secunde de contact cu 15.000 Vin AC, ești carbonizat.

Unul dintre motivele acestui surplus de nocivitate este urmatorul: curentul continuu din natura te traversează ca o săgeată fina, care își continua traseul, iar curentul alternativ este ca o săgeată care se învârte de 50 ori pe secunda in corp in corp, ca un bumerang. Celulele intra la o tocatoare electromagnetica precum pasărilor care intra la elicele avioanelor.

Al doilea motiv este ca acești curenți naturali care ne traversează au un sens: de la o sarcina negativa (-) sub tălpi la o sarcina pozitiva (+) in atmosfera. In combinație cu molecula de apa dipolara, acesta este motivul pentru care copacii si plantele cresc in sus. Este si metoda de dezumidificare in marile muzee.

Teribil de simplu comparativ cu explicațiile care de care mai întortocheate. Puneți o baterie de 9V cu minusul pe vârful plantei si cu plusul la rădăcina: se usucă in 24 de ore. Invers, o stimulați.

La fel si cu leucemia: lângă stâlpii de tensiune in loc sa avem + deasupra capului si – sub tălpi, avem o rotație de +/-/+/- de 50 de ori pe secunda intre cap si tălpi.

Cum sa nu se zăpăcească sistemul imunitar?

In avântul sau tehnologic, omul imita natura, dar o imita prost: tot ceea ce „inventează” el pentru „confort” se întoarce împotriva lui.

Electrosmogul nu tine cont de teorie

Semnalele de alarma in domeniu sunt delicate. Profesorul Gerald Draper de la Universitatea Oxford, a constatat intr-un studiu o creștere cu cu 70% a riscului de leucemie la copiii născuți la mai puțin de 200 de metri distanta de o linie de înaltă si cu 20% mai mare in cazul copiilor născuți la o distanta intre 200 si 600 de metri. A adăugat însă prudent la sfârșitul studiului ca „nu se poate stabili însă o legătură de tipul cauza-efect”. Îl înțeleg. Deci constatam ca exista, dar întrucât nu înțelegem de ce, ignoram ca exista. Întrucât celula se comporta la fel chiar daca purtătorul ei „ignora ca efectele exista”, consecințele pentru cei prea încrezători in normele oficiale este fără drept de apel:

“N-am știut la ce mă expun. Dar, îmbolnăvindu-mă de cancer, am început sa-mi pun întrebări”. Aceasta declarație aparține profesorului Adrian Marincu de la Politehnica din Timișoara autorul studiului “Observații asupra câmpului electric si magnetic in vecinătatea liniilor electrice de înaltă tensiune”. El a înțeles decalajul dintre cifrele pe foaie si sensibilitatea electromagnetica a Viului abia când s-a îmbolnăvit de cancer. Pardon, de cancere:

„A fost diagnosticat, in 1998, cu tumoare pe creier. In același timp, lobul superior al plămânului drept i-a fost afectat de cancer. După un tratament dur, care a inclus intervenții chirurgicale, chimioterapie si iradieri, i-a fost depistata o tumoare la mandibula si, după doar câteva luni, una la ganglionul cervical. In prezent, suferă de cardiopatie ischemica si angină pectorala. Profesorul Marincu bănuiește ca îmbolnăvirile grave si repetate ar putea fi urmarea celor trei ani pe care i-a petrecut la standul de probe pentru mașini electrice al Uzinei Constructoare de Mașini Reșița.”

Întrebarea mea este următoarea: daca specialiștii care fac normele afirma „n-am știut la ce mă expun”, oamenii de rând pe cine se vor baza sa-i protejeze?

Mai nou problema se muta de pe stâlp direct in casele noastre. Noile contoare inteligente sunt ultima găselnița pentru garantarea confortului ideal lui Homo Urbanus, dar se pare ca iar n-au nimerit-o. Oricum, am intrat de mult in faza „ori la bal, ori la spital”. Recomand un articol si un documentar pe acest subiect, pentru edificarea dvs.

Daca cineva considera ca vad doar partea întunecata a lunii, acel cineva sa dea click aici. De 1 milion de ori mai ușor sa fii prudent decât sa te afli in situația respectiva. Nu spune nimeni sa stai cu lampa cu gaz in casa, dar măcar sa respectam precauții minime: peste 100 m distanta construirii caselor fata de stâlpii de înaltă tensiune, nu la 30m ca in Romania, mai ales daca ai copii mici. Fără contoare inteligente si ar fi de dorit sa avem antene GSM mai mici si mai atent poziționate, pana la vremuri mai bune.

Speram sa iasă la suprafața cândva si acele tehnologii free-energy care putrezesc prin sertarele unor zgârie-nori…

In încheiere am ales un exemplu cu Happy-end din viața unei familii încercate de leucemie. „Les mauvaise ondes „, de la min. 30.20.

 

"Trackback" Enlace desde tu web.

Adrian Vornicu

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.