Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO - Oscilatoare Magnetice de Compensare

Manifestul electrosmogului. Cap. 16

O insulta adusa vieții

Autismul – factorul biochimic.

Autismul este o insulta adusa vieții” afirma prestigiosul doctor francez Dominique Belpomme.

Si aceasta afirmație este exagerat de manierata. Exista o omerta asupra faptului ca testosteronul favorizeaza raportul de 5 băieți autiști la o fata si cauza este limpede: anumite metale grele perturba ciclul DHEA – Gluthation, transformându-l intr-un ciclu DHEA – Testosteron.

Ori:

Testosteron + mercur + neuroni = 100% neuroni afectati.

Estrogen + mercur + neuroni = 5% neuroni afectați.

Sunt necesare 3 minute pentru a înțelege acest aspect: demonstrație.

Si uite așa, băieții autiști capturați in acest ciclu infernal DHEA – Testosteron – Neuroni arși, ajung in virtutea instinctului de conservare sa aibă anumite practici de stimulare de care nu vreau sa scriu aici, de care părinților li-e rușine sa vorbească si terapeutilor sa gândească. Curg apoi tranchilizantele si sedativele pana devin sărmanii copii niște legume.

Merita sa mai repet odată: „Autismul este o insulta adusa vieții”!

Intr-o recenta conferinta susținută de Dr. Luc Montagnier (Nobel medicina), ținută la Institutul internațional de Micro-Imunoterapie, acesta afirma ca un anume act medical se face fără o analiza prealabila a stadiului imunitar al copiilor. Sper sa fie o informație cu ecou in rândul pediatrilor.

In general, criticile actului vaccinal se datorează in parte dispariției vaccinurilor care foloseau fosfatul de calciu ca adjuvant si înlocuirea lor cu aluminiu si mercur, substanțe care asigura o perioada de garanție mai lunga.

Dar semne de întrebare legate de acești adjuvanți exista chiar printre experții farmaceutici. Dr. Nathalie Garçon, responsabila Centrului de adjuvanți vaccinali al Companiei GSK (GlaxoSmithKline), a afirmat despre aluminiul utilizat în vaccinuri următoarele:

„În realitate, singurul adjuvant autorizat pentru consumul uman (aluminiul*), este si cel mai empiric. Nimeni nu știe cum funcționează, nimeni nu știe bio-persistenta sa . […] De fapt, cred că dacă ar trebui să fie introdus astăzi pe piață, acest produs nu ar fi acceptat!” Extras din prezentarea privind evaluarea siguranței vaccinurilor, SUA, 2002 (p. 220).

http://www.beyondconformity.org.nz/_literature_88087/FDA_vax_meeting_2002_aluminium

Sunt chiar semnale ca adjuvantul prezent in vaccin nu va face decât să protejeze ADN-ul virusului fata de anticorpii existenți sau cei proveniți din laptele mamei, așa cum afirma, intr-un studio, Prof. Sin Hang Lee, director al Milford Molecular Laboratory, Milford, USA.

Din cate se pare, înlocuirea fosfatului de calciu cu aceste metale grele tine de rentabilizarea costurilor de conservare a vaccinurilor, nu de sănătatea celor vaccinați.

Daca aceste aspecte sunt deja dezbătute, exista un alt aspect paradoxal al vaccinării:

„Vaccinarea este o metoda de imunizare active, profilactica, împotriva unor boli, prin inocularea unui vaccin.” In cazul adulților înțeleg, dar cum poți influenta stimularea virala a unui sistem imunitar …inexistent. Daca vaccinarea are rolul de a indica sistemului imunitar care ii sunt agresorii, asta e ușor de înțeles, doar ca ar trebui sa ii furnizeze un portret robot (un vaccin homeopat?), nu unul introdus direct in sânge, ocolind tocmai sistemul pe care ar trebui sa-l stimuleze. De ce?

Virușii nu zboară prin aer cu seringa, ci ne contaminează, in general, prin sistemul respiratoriu sau cel digestiv. De ce nu se face atunci un spray vaccinal care sa imite modul natural in care suntem expuși? Acest concept prezinta o serioasa falie imunologica in cazul copiilor de 0-1 anișori, caci nou-născut, lipsit de propriul sistem imunitar, va accepta pe viitor tot ceea ce ii este introdus in sânge intre 0 si 1 an (in medie).

Dovada este detaliata bine-mersi intr-un curs clasic de biologie:

„Starea de toleranță poate fi indusă natural sau experimental:

– În 1938, Traub a indus toleranta specifică, prin inocularea șoarecilor in utero, cu virusul coriomeningitei limfocitare (LCMV). „

De asemenea, in 1953, Billingham, Brent si Medawar au descoperit faptul că maturarea limfocitelor are o faza inițială în cursul căreia contactul cu antigenul nu declanșează o reacție imunitara, adică limfocitele devin tolerante față de antigenul respectiv.

– Starea de toleranță se induce experimental, la șoarecii nou-născuți, față de toate tipurile de antigene (?!…inclusiv..caele..vaccinale?)”
Revelatoare, în acest sens, sunt stările de toleranță, induse la animalele nou-născute, față de celulele provenite de la organisme genetic diferite. Animalele injectate la naștere cu celule alogenice, la vârsta adultă vor accepta grefele tisulare de la organismele donoare de celule.”

De ce in cazul noilor născuți umani lucrurile ar sta altfel?

In mod logic, din aceste studii „in vivo” reiese ca toate elementele naturale, molecule, proteine, etc, cu care pruncul ia contact in primele săptămâni de viată vor fi acceptate pe viitor. In acest caz se pune întrebarea: cum poți stimula o imunitate inexistenta”? Daca ar fi fost necesara o astfel de „stimulare”, laptele mamei ar fi conținut cu siguranță fragmente de virus inactive, acumulate de organismul mamei, dar laptele conține anticorpi, nu viruși.

Din acest punct de vedere, vaccinarea noi-născuților este un non-sens. Acel virus „inactivat” introdus prin vaccin în sângele copilului în primele luni de viață, va fi acceptat de sistem imunitar pe viitor, mai ales în cazul copiilor nealăptați la sân pe perioada actului vaccinal, asa cum se arata în acest curs clasic de biologie.

In mod natural, virușii prezenți in natura nu pătrund direct in sânge, ci trebuie sa depășească câteva bariere: epidermice, mucozale, interferoni, etc. Logic ar fi ca aceasta „imunizare” sa se facă la fel, prin utilizarea unui spray sau unguent, nu să introducă virusul prin spatele liniilor de front, direct in sânge…

In plus, experți, precum Dr. Jean-François Saluzzo, ne atenționează ca exista posibilitatea ca în fluxul de producție, acești viruși sa nu fie corect atenuați. Si Dr. Jean-François Saluzzo nu este infirmier la infirmeria din Cucuieti, ci a îndeplinit funcțiile de director de Producție a vaccinurilor virale la Sanofi Pasteur (liderul mondial al vaccinurilor), șef de proiect Cercetare & Dezvoltare pentru vaccinurile Ant-Sida si anti-SARS (gripa aviara) si consultant pentru OMS. Nu-i de gluma…

O adevărată imunizare activa profilactica

Alternative exista, si cea mai geniala este cea propusa de doctorul francez: Andres Gernez.

Acesta a propus o modalitate pozitiva de utilizare a acestei perioade de toleranta imunitara a noului născut, o metoda care permite dobândirea pe viață a unei imunității naturale: TSU (Transfuzie Sanguina Universala).

Se amesteca toate grupele sanguine si se incorporează intr-un spray cu care se va „parfuma” de la distanta peste pătuțul nou-născut. De asemenea, se poate utiliza si un amestec de diverse polenuri si amestec de spori de plante de la plafar, pentru ca toti copiii născuți in orașe sa nu mai dezvolte nici o alergie pe viitor la aceste molecule.

Pare o metoda extravaganta pentru civilizația noastră „științifică”, dar aceasta este adevărata profilaxie: adaptarea la timp a organismului copiilor la mediul ambiant.

Vaccinarea ar putea fi practicata la fel, caci in acest caz ea ar putea fi echilibrata de anticorpii din laptele matern. In natura, virușii nu zboară cu injecția in mana, ci iau contact cu organismul din exterior.

Metoda aceasta geniala a Dr. Gernez a fost aplicata in Canada la „Hospital for Sick Children de Toronto”. La acel spital au fost realizate 10 grefe de inima in martie 2001 pe copii cu vârste intre 0 si 14 luni (o medie de 2 luni), cu grupe sanguine diferite si fără nici o medicamentație. Rezultatele au fost extraordinare: grefa de organe a fost acceptata fără probleme, iar 8 din cei zece copiii au supraviețuit si sunt bine sănătoși si astăzi. Cele doua decese s-au datorat altor afecțiuni cu care s-au născut si a dificultății actului chirurgical.

Semnale minore de respingere au fost detectate doar intr-unul din cazuri, din cauze multifactoriale. Datorita aplicării acestui protocol, Spitalul din Toronto a scăzut rata mortalității in operațiile de transplant de la 57 la 7%, așa cum reiese din acest studiu publicat in revista New England Journal of Medicine.

De mare folos: The generative grammar of the immune system, Nobel lecture, 8 December 1984, by NIELS K. JERNE

Nu știu de unde exista aceasta concepție ca modalitatea de aplicare a unui act medical nu poate fi eronata pentru ca are 100 de ani vechime?! Suna asemănător cu „Too big to fail” din sistemul bancar. Daca sus, în forurile decizionale oficiale, sunt nori care împiedica vizibilitatea, măcar noi sa rămânem cu picioarele pe pământ, căci este vorba de sănătatea copiilor noștri. Sa dezbatem, si oricare ar fi rezultatul dialogului, sa nu impunem cu forța concluziile noastre altora.

Fiecare sa decidă pentru sănătatea sa si a familiei sale, iar cei care se considera apți sa legifereze politici de sănătate, sa-si asume responsabilitatea.

Posibile metode preventive fata de autism:

Îndepărtarea surselor electromagnetice de lângă categoriile sensibile: femei însărcinate, noi-născuți si copii.
Aplicarea tratamentelor antibiotice si vaccinale doar dupa un examen aprofundat al imunitatii copilului.

Sunt cercetări care arata si o implicare a unor molecule precum glutenul si cazeina, glutamatul si aspartamul, care in conjunctura unor inflamații intestinale pătrund in sânge si apoi in creier, perturbând semnalizarea neuronala.

Supravegherea nivelului testosteronului, al dietei fără gluten si cazeină care provoacă inflamațiile intestinale, poate aduce ameliorări semnificative.

Soluții exista. Mai trebuie bunăvoință si receptivitate la dialog.

 

"Trackback" Enlace desde tu web.

Adrian Vornicu

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.