Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO - Oscilatoare Magnetice de Compensare

Manifestul Electrosmogului. Cap. 1

Introducere

Cu toții ne-am săturat să auzim zilnic de un nou tip de poluare, de o nouă substanță toxică, de o nouă epidemie. Pe măsură ce „progresam” tehnologic, suntem tot mai vulnerabili biologic, iar longevitatea a crescut doar pe un singur criteriu: trăim mai mult și mai bolnavi. La o analiza pertinenta, ajungi la concluzia că pentru a ne menține vitalitatea în limite rezonabile pe această „alunecare de teren”, lamentările sunt de prisos iar posibilitățile sunt limitate:
  • Metoda struțului: faci abstracție si riști sa te ia pe nepregătite una dintre avalanșe (alergii, boli auto-imune, cancer)
  • Metoda radicala: te retragi din calea lor pentru un trai autonom, varianta optima, undeva într-o locație mai departe de sosea si antene.
  • Metoda de compromis: ramai în acest perimetru urban toxic si încerci sa găsești metode de vitalizare și protecție (varianta majoritara)
Rândurile care urmează sper să-i ajute pe cei din prima categorie sa se trezească la timp si pe cei din a treia categorie sa reziste pe poziții pana se vor hotărî sa urmeze exemplul celor din a doua categorie. Nu este o viziune apocaliptica, dar aglomerările urbane cu locuințe pe verticala sunt din toate punctele de vedere -ecologic, psihologic, sanitar, spiritual– focare de degenerare biologica. O spune cineva care a locuit 15 ani in cel mai vizitat oraș din lume. Paradoxal, reîntoarcerea in natura, sau in comunități rurale mici, este mai posibila acum când, datorita internetului prin cablu, poți presta si un job de la distanta.

Am reușit (sper) cu multe eforturi sa dezleg un rebus numit Electrosmog. Conține foarte multe hiperlinkuri cu trimiteri spre materiale video sau articole de specialitate. Chiar dacă nu le veți citi in întregime de prima data, măcar citiți-le pe diagonala. Din când in când, reluați lectura si veți începe sa vedeți mai clar.
Daca la un moment dat le veți considera plauzibile, dați mai departe aceste informații. Daca nu, mergeți mai departe, dar aveți demnitatea sa nu puneți anunțuri patetice când o sa va  prindă avalanșa din urma.

Poluarea electromagnetica – Electrosmogul

Este poluarea care ne afectează astăzi cel mai mult si despre care știm cel mai puțin. Niciodată in istoria umanității nu a ajuns pe mana publicului larg o tehnologie atât de complexa, cu un potențial pe cat de nociv, pe atât de puțin înțeles. Dr. Med. Sc., Prof. Yuri Grigoriev, președintele Comitetului Național rus de Protecție împotriva Radiațiilor Neionizate a afirmat „Omul a învins Ciuma Neagră, dar a creat noi probleme: poluarea electromagnetica”. Si ciuma nu putem spune ca a fost o gluma

Electrosmogul diferă de ciuma neagra doar prin aparitia latenta a efectelor în organismul uman adult, caci la copii este fulgurant. El este generat în mare parte de sofisticatele tehnologii de comunicare fără fir GSM/Wifi/4G (5G), care s-au ancorat atât de rapid si de adânc in cotidianul nostru, încât a le blama astăzi, apare unora ca o ofensa la viața lor privata; mai ales celor tineri! Partea deranjanta nu este însă doar ca ele poluează – n-ar fi nici primele, nici ultimele – ci ca nu suntem avertizați public de acest lucru. Aceasta negare împiedica cercetătorii inventivi sa găsească soluții. Iar timpul joaca împotriva noastră, epigenetic.

Trebuie sa menționez ca nu sunt un opozant al acestor tehnologii, ci doar al faptului ca sunt promovate fără informațiile corecte despre cat, unde si cine trebuie sa le folosească. Asa cum o arata si informațiile de ultima ora, utilizarea excesiva a mediului digital declanșează declinul mental al copiilor si accelerarea bolilor neuro-degenerative la adulti. Ciudat este ca in ciuda asa zisei liberalizări a informației in epoca Web-ului,  lucrurile erau spuse mai pe șleau acum câteva decenii, cand era vorba exclusiv de utilizarea lor de către armata. De exemplu la Varșovia in 1973, unde se vorbea mai deschis decât la OMS astăzi. Rusii erau deja lămuriți in 70’, iar NASA in 80 a cam renunțat la aceste plaje de frecvente datorita efectelor nocive asupra soldaților. Ar putea oare afirma cineva ca pruncii noștri de astăzi, cu tableta si cu telefonul la capul patului ar fi mai robuști ca soldații din anii 80’?
Astăzi, cercetători din toate domeniile tangente cu Electrosmogul au creat o platformă științifică transdisciplinara – www.bioinitiative.org – unde sunt regrupate studii si date concrete, care atesta gravitatea situației actuale.

Un extras din :
– 1800 de noi studii arata diverse efecte: anomalii de transcriere a genelor (secțiunea 5);
– genotoxicitate și deteriorare catenei simple sau duble a ADN-ului (secțiunea 6);
– proteinele de stres termic deformează configurarea ADN-ului, care acționează ca o antenă RF fractală (secțiunea 7);
– condensarea cromatinei și pierderea capacității de reparare a ADN-ului în celulele umane stem (6 și 15),
– neutralizarea radicalilor liberi, inhibarea melatoninei (secțiunile 5, 9, 13, 14, 15, 16 și 17);
– neurotoxicitate la oameni și animale; carcinogeneza la om; impact puternic asupra morfologiei și funcției spermei la oameni și animale (secțiunea 18);
– modificarea comportamentul copiilor (secțiunea 18, 19 și 20);
– anomalii in dezvoltarea creierului si a cutiei craniene la puii de animale expuși la radiațiile telefonului mobil în timpul sarcinii (punctele 5 și 18).

Sub presiunea publicarii acestor dovezi, OMS a recunoscut in 2011 radiațiile neionizante GSM/WifI ca «posibil cancerigene», in categoria 2B. Dar nici măcar aceasta avertizare oficiala nu este receptata de publicul larg, iar impactul acestui vid informațional are consecințe nefaste asupra întregii societăți. Cum sa cumperi copiilor tai de 8-10 ani un aparat „posibil cancerigen”? Aceasta ignoranta asupra efectelor biologice evidente face ca discuția despre o soluție de protecție, a cărei efecte preventive sunt mai putin evidente,  sa para un subiect de SF: cum sa descrii publicului larg despre un subiect care nu este abordat nici in sferele universitare: Magnetobiologia ? Cum sa vorbești publicului larg de electro-hipersensibilitate când nici un diagnostic medical in Romania nu ține cont de așa ceva ? Poate acest material video si acest studiu Reliable disease biomarkers characterizing and identifying electrohypersensitivity va indemna medicii sa sa includă electro-hipersensibilitatea pe lista afecțiunilor  curente. Poate chiar in capul listei…

Ce-i drept, exista persoane pe care nu le interesează in mod special sănătatea. Un fumător de pilda nu va fi prea sensibil la problema Electrosmog-ului, deși ar trebui sa fie: când fumezi si vorbești la telefon in același timp gudronul pătrunde in creier mult mai ușor (vezi cap. Alzheimer). Pe de alta parte, exista atâtea persoane care sunt atente la alimentația lor, practica un sport, sunt echilibrate psihic, etc., dar ignora acest Electrosmog. Este ca si cum ar pune apa intr-un ulcior cu  cu o fisura invizibila…. Acest material le va fi de folos sa-si colmateze fisura si sa-si păstreze apa vie in ulcior.

Un Manifest al Electrosmogului este un pariu riscant, dar consider ca merita încercat. Aceasta vulgarizare a bio-electromagnetismului are șanse mari sa displacă specialiștilor, dar întrucât ei cred ca sunt in stare să-şi poarte singuri de grija, prefer sa fie înțeles cu prioritate de publicul larg, cel ținut in ceața eternului vals al “este si nu prea este” nociv. Este clar ca vom fi nevoiți sa facem o echilibristică între comparații digerabile pentru publicul larg si noțiuni de specialitate. De aceea recomand evitarea la prima lectura a pasajele care par nedigerabile si concentrarea pe informațiile cu care rezonați. Rezonanța este de altfel cheia descifrării acestui domeniu.

Electrosmogul: un sacrificiu necesar progresului tehnologic?

Așa cum poluarea aerului – Airsmogul – este datorata îndeosebi utilizării energiilor fosile (fosile ?), la fel si Electrosmogul este o poluare datorata îndeosebi Industriei de Telecomunicații fără fir.

Nici una nici alta nu sunt fatalități ale progresului tehnologic. Sunt doar alternative eronate, impuse strict de interese financiare si geopolitice, fără a se tine cont pe termen lung de consecințele sanitare si ecologice Exista tehnologii viabile si ecologice atât pentru mașinile noastre, precum Biofuel Systems, etc, cat si modalități de transmitere fără fir a comunicațiilor – precum LiFi care nu perturbă organismele vii.

Pana vom reuși sa depășim aceste industrii poluante si costisitoare va trebui sa găsim soluții care sa limiteze impactul lor nociv asupra sănătății. Daca poluarea aerului (Airsmogul), care este vizibila si palpabila, a început de bine de rau sa facă obiectul unor campanii susținute la nivel mondial, Electrosmogul este un subiect dificil de  abordat, fiind o poluare invizibila si inodora pentru 99.99% dintre oameni. Dar Electrosmogul nu se limitează doar la utilizatorii acestor tehnologii ci si la toate organismele aflate in aria de acoperire a rețelelor de transmisie fără fir: păsări, albine, insecte, etc. Situația este grava la nivel global: Birds, Bees and Mankind: Destroying nature by ‘electrosmog’. Einstein spunea ca după dispariția albinelor, omenirea va mai supraviețui 5 ani. El a spus, el a auzit, iar astăzi sunt regiuni unde albinele in proporții de 80%.. Pot afirma ca și în marile aglomerări urbane au dispărut in proporție de 80%…oamenii sănătoși.
Si sosește cu surle si trâmbițe rețeaua 5G...

In capitolele următoare vom afla ce este si cum sa contracaram Electrosmogul !

"Trackback" Enlace desde tu web.

Adrian Vornicu

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.