Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

Barrie Trower – Pericolul rețelelor WiFi

Barrie Trower – fizician, expert în arme neconvenţionale (bazat pe microunde) pentru guvernul britanic în timpul războiului rece. Conştient de potenţialul negativ al acestor frecvenţe, el condamnă cu vehemenţă utilizarea reţelelor WiFi în şcoli. Motivul acestui semnal de alarmă este posibilitatea apariţiei la persoanele expuse a unor malformaţii congenitale, precum şi mutaţii genetice la generaţiile viitoare.

În interviurile sale, el afirmă că „în şcolile de astăzi, WiFi-ul foloseşte aceleaşi frecvenţe şi puteri de emisie ca cele ale unor arme folosite în războiul rece”. Astăzi el ţine conferinţe în lumea întreagă pentru a explica care pot fi consecinţele pe viitor ale utilizării tehnologiilor fără fir asupra copiilor”.
Memorabila este declaratia sa in fata tribunalului din Portland:
http://www.wirelesswatchblog.org/wp-content/uploads/2001/11/20-Amended-Declaration-of-Barry-Trower.pdf

Cităm câteva dintre afirmaţiile făcute în interviul de mai jos:
„Microundele de frecvenţă joasă pot deteriora ADN-ul ovarele fetitelor expuse, iar în cazul în care ADN-ul unei femei este deteriorat, viitorul copil va moşteni o mutaţie genetică…”
„Efectele expunerii intensive la microunde pulsate apar în timp şi, în 1-2 ani, vă puteţi trezi cu afecţiuni neurologice, cancer…”
„microundele pot provoca moartea subită a noilor născuţi”

Vizionare atentă!

Tags: , ,