Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

Alzheimer & Wi-Fi / GSM

Radiația Wi-Fi/GSM si riscul de Alzheimer

În România, există aproximativ 500.000 de pacienți cu Alzheimer, boala uitării.

Există dovezi epidemiologice puternice că expunerea la câmpuri electromagnetice artificiale de joasă frecvență este un factor de risc in boala Alzheimer (AD). Din 12 studii disponibile în prezent, nouă sunt considerate pozitive și trei negative. Cele trei studii negative conțin deficiențe semnificative în evaluarea expunerii, cu persoanele puţin expuse, dar care au fost clasificate in grupul cu expunere ridicată.

Pentru RF, numărul studiilor este insuficient pentru a trage concluzia că reprezintă un factor de risc sau de protecție vis-à-vis de AM. In acest material video avem marturia unui inginer englez in telecomunicatii, care dupa utilizarea intensiva (6-8 h/zi) a telefonului mobil, a fost diagnosticat cu Alzheimer la doar 35 de ani…
Exista acum dovezi că:

– concentraţiile mari de beta-amiloid sunt un factor de risc pentru MA și ca expunerea la nivel mediu sau ridicat la câmpuri magnetice de frecvență extrem de scăzută, de asemenea, pare a crește producția celulară de beta-amiloid.
– în studiile in vitro și la animale, melatonina protejează împotriva bolii Alzheimer. Astfel, este foarte posibil ca producția de melatonină scăzută să fie asociată cu un risc crescut de Alzheimer (Davanipour şi Sobel, 2012 – Section 13).

Sursa: http://www.bioinitiative.org/report/wp-content/uploads/pdfs/sec13_2012_ELF_Melatonin_Alzheimers_Breast_cancer.pdf

Tags: , ,