Protecţie electromagnetică cu dispozitive CMO – Oscilatoare Magnetice de Compensare

Angajat ONU: Tehnologia 5G inseamna razboi impotriva umanitatii

 
Pentru cei care au citit articolele pe care le publicam pe siteul Protecție-electromagnetica.ro in ultimii ani, aceste vesti nu sunt o surpriza si nici o problema insurmontabila.
Ca este vorba de 4, 5 sau 15G problema nu tine de intensitate ci de modul de transmisie pulsat care creează un efect stroboscopic la nivel celular (picătura chinezeasca). 
Soluția este așadar anularea acestui efect pulsat dat de transmisiile TDMA/FDMA printr-un „convertor AC/DC” la nivel de frecvente, descoperire făcută de un comitet prestigios de savanți la începutul anilor 90.
Acest concept se numește CMO: Oscilator Magnetic de Compensare.
Aceste informații le aveți pe larg explicate in  Manifestul Electrosmogului.
 
Situația tine de evoluarea perspicacității la nivelul publicului larg: radiațiile GSM/WiFi sunt in categoria 2B – posibil cancerigene- precum plumbul.
Dar, dacă pentru emisiile cu plumb ale mașinilor noastre s-a găsit in timp soluția unui catalizator, de ce telefoanele noastre nu au încă același lucru? Doar pentru faptul ca radiatiile sunt invizibile? Ei bine, nu este o scuza plauzibila, caci efectele sunt foarte vizibile.
Daca pana acum a te proteja de aceste radiații a fost optional constat ca prezentul o presupune ca pe o necesitate. 
Va invit sa cititi articolul urmator (Sursa articol: www.ortodoxinfo.ro)
 

Angajat ONU: Tehnologia 5G înseamnă război împotriva umanității

Primele opt luni din Cel De-al Dolea Război Mondial au fost fără lupte, fiind numite Războiul Mut. Folosirea undelor milimetrice din cadrul celei de-a cincea generații de tehnologie a comunicațiilor, sau 5G, este tot un război mut, de o altă natură

Acest război nevăzut este și mut, dar de această dată se trag focuri – sub forma fasciculelor de radiații electromagnetice (REM), asemănătoare razelor laser, emise de mânunchiuri de mici antene[1] – și nimeni dintre cei aflați în bătaia focului nu știe că este vătămat serios, ireparabil și pe tăcute.

Într-o primă fază, 5G îi va face pe oameni electro-hipersensibili[2]. Probabil faptul că am stat în fața a două mari ecrane de calculator pentru mai bine de 18 ani cât am lucrat pentru ONU m-a făcut și pe mine electro-hipersensibilă. Atunci când Biroul ONU din Viena a instalat, în decembrie 2015, puncte de acces (hotspot) pentru telefonie mobilă și WiFi – menite să servească mari areale publice – în îngustele coridoare de metal din Centrul Internațional din Viena, m-am simțit rău în continuu pentru următoarele șapte luni.

Timp de doi ani și jumătate am făcut apoi tot ce mi-a stat în puteri pentru a alerta sindicatul angajaților ONU, administrația și serviciile medicale despre pericolul pe care radiațiile electromagnetice emise de aceste puncte de acces îl reprezintă pentru sănătatea angajaților ONU, dar am fost ignorată. De aceea, în mai 2018, am ridicat problema chiar Secretarului General al ONU, Antonio Guterres (vezi transcript-ul mai jos). Este fizician și inginer în electricitate, având în trecut prelegeri despre semnalele de telecomunicații dar, cu toate acestea, el declară că nu știa nimic despre toate acestea. A promis să ceară OMS (Organizația Mondială a Sănătății – n.tr.) să studieze problema dar, șapte luni mai târziu, acele puncte de acces (hotspot) erau încă la locul lor. Nu am primit niciun răspuns la foarte multele mail-uri pe care i le-am trimis.

Drept urmare, m-am bucurat să mă pot alătura eforturilor de publicare a unui Apel Internațional de Oprire a Emisiilor 5G pe Pământ și în Spațiu întrucât îmi era foarte clar că, în ciuda celor 43 de apeluri științifice anterioare, foarte puțină lume înțelege pericolele radiațiilor electromagnetice (REM). Experiența mea ca redactor ar putea fi de folos pentru a ne putea asigura că un nou „apel 5G”, inclusiv privind emiterea de fascicule 5G din spațiu, ar fi redactat clar, cuprinzător, explicativ dar accesibil și celor nespecialiști, citând din peste o sută de lucrări științifice dintre zecile de mii publicate în ultimii 80 de ani despre efectele biologice ale REM[3].

Având în spate ani de redactare a documentelor ONU privind spațiul cosmic, știu că acesta este foarte contestat din punct de vedere geopolitic și că orice incident care ar implica un satelit militar ar putea declanșa un răspuns catastrofal[4]. Legile privind spațiul sunt atât de încurcate – un singur exemplu ar putea fi complexitatea legii răspunderii în spațiu[5][6] – așa încât nu am greși dacă am numi orbitele din jurul Pământului drept Vestul Sălbatic. China a provocat consternarea internațională în 2007, când a demonstrat eficiența unei arme anti-satelit distrugându-și intenționat unul propriu. Resturile spațiale sunt principala îngrijorare printre țările călătoare în spațiu, din cauza așa-numitului sindrom Kessler, care prevestește o cascadă de resturi spațiale care ar putea face impracticabile în viitor orbitele din jurul Pământului[7]. În aceste condiții, lansarea în spațiu a peste 20.000 de sateliți comerciali 5G vi se pare un lucru normal?

Locuiesc în Viena, Austria, unde tăvălugul 5G a venit brusc peste noi. În ultimele cinci săptămâni, rețele pre-5G au fost anunțate oficial în aeroportul din Viena și chiar 5G în Rathenausplatz, principala piață din Viena, care atrage zeci de mii de vizitatori în târgurile organizate aici de Crăciun, în decembrie, și la patinoarele din ianuarie, o atracție specială pentru copii. Alături de păsări și insecte, copiii sunt cei mai vulnerabili în fața ravagiilor 5G, din cauza trupurilor lor încă mici[8].

Prieteni și cunoscuți de-ai mei din Viena, împreună cu copiii lor, deja se plâng de simptomele clasice ale otrăvirii cu REM[9]: sângerări nazale, dureri de cap, dureri de ochi, dureri în piept, greață, oboseală, stări de vomă, tinitus (țiuit în urechi – n.tr.), amețeli, simptome asemănătoare gripei și dureri cardiace. De asemenea, relatează despre „o bandă strânsă în jurul capului”; presiune deasupra capului; dureri scurte și înțepătoare prin corp; vibrații ale organelor interne. Alte efecte biologice, precum tumori sau demență apar după o perioadă mai îndelungată dar, în cazul 5G, care nu a fost niciodată testat din punct de vedere al siguranței pentru sănătate, cine știe?[10]

Parcă peste noapte, o pădure de infrastructură 5G a răsărit în Austria. În numai 3 săptămâni, o prietenă de-a mea a trecut de la stadiul de persoană cu o sănătate robustă la una care s-a văzut nevoită să părăsească țara în care a trăit 30 de ani. Fiecare persoană este afectată diferit de REM. Pentru ea a fost o adevărată tortură așa că ultimele ei două nopți în Austria le-am petrecut împreună cu ea dormind în pădure. Interesant, în drumul ei prin sudul Germaniei, starea ei s-a înrăutățit mai mult față de Austria, în timp ce in nordul Germaniei nu a mai avut simptome și s-a simțit complet normal, ceea ce sugerează că acolo încă nu a ajuns tăvălugul 5G.

Nu există limitări legale la expunerea la radiații electromagnetice. Convenabil pentru industria telecomunicațiilor, există doar indicații fără putere de constrângere legală, așa cum sunt cele produse de pompos-numita Comisie Internațională pentru Protecția de Radiațiile Non-Ionizante (CIPRNI), care s-a dovedit a fi, exact ca Vrăjitorul din Oz, o micuță organizație non-guvernamentală din Germania care își numește singură membrii, niciunul dintre ei nefiind medic sau expert în probleme de mediu[11].

Exact ca Vrăjitorul din Oz, CIPRNI pare să aibă puteri magice. Prestidigitațiile ei fac să „dispară” în aer efectele non-termice ale radiațiilor electromagnetice, dacă ne gândim la zecile de mii de studii care demonstrează efectele biologice ale REM și care invalidează așa-numitele lor indicații de siguranță[12]. Mai departe, a reușit să vrăjească și Uniunea Internațională pentru Telecomunicații, parte a familiei Națiunilor Unite, să recunoască aceste indicații[13]. Dar un singur email trimis către CIPRNI în octombrie 2018 cu comentarii ale profesorului Martin Pall privind noul set de indicații a produs imediat o explozie de interes privind prezența on-line a profesorului – care până acum fusese inexistentă – din partea firmelor și persoanelor din întreaga lume, din partea autorității unei țări privind imigrația, din partea Biroului Cancelarului Austriei, al unei firme de avocatură din Viena dar și din partea Interpolului!!![14][15]

Sper ca și alții să citească și să distribuie Apelul pentru Oprirea 5G în Spațiu, să se trezească și ei și alții și să treacă la acțiune pentru a opri 5G. Chiar și opt luni de Război Nevăzut 5G pot însemna o catastrofă pentru toată viața de pe planetă. Elon Musk este pregătit să lanseze primii 4.425 de sateliți 5G în iunie 2019 și să „acopere” Pământul cu radiații 5G, ignorând nenumărate tratate internaționale. Ar putea fi ultima mare extincție planetară, prin grija multi-miliardarei 5G, cel mai mare experiment biologic și manifestația celei mai mârșave mândrii și lăcomii din istoria omenirii.

Prima reacție a oamenilor la ideea că 5G poate fi o amenințare la întreaga viață de pe pământ este de obicei neîncrederea și respingerea. Odată însă ce au examinat mai bine faptele, a doua senzație este în mod obișnuit de teroare. Trebuie să transcedem acest fapt pentru a putea vedea 5G ca pe o oportunitate de a lua problemele în propriile noastre mâini, să ne asumăm responsabilitatea și să trecem la acțiune. S-ar putea să fi pierdut deja în ultimii 20 de ani peste 80% dintre insectele de pe glob[16]. Copacii riscă să fie tăiați cu milioanele pentru a se putea asigura un semnal 5G continuu pentru mașinile, autobuzele sau trenurile fără conducător uman[17]. Vom rămâne indiferenți și vom accepta să fim și noi și copiii noștri iradiați, să ne vedem sursele de hrană decimate și mediul înconjurător distrus?

Ziarele din toată lumea popularizează tot mai mult opinia că extincția omului s-ar putea să fie un lucru bun[18][19], dar atunci când problema devine nu una retorică ci una reală, când vine vorba despre viața ta, a copiilor tăi, a comunității tale și a mediului în care tu trăiești și care sunt amenințate iminent, mai poți fi de acord cu o asemenea opinie? Dacă nu, te rugăm să semnezi Apelul pentru Oprirea 5G și să te mobilizezi în a contacta pe toți cei pe care îi cunoști și care ar putea avea puterea să oprească tehnologia 5G, mai ales pe Elon Musk[20] dar și pe președinții caltor companii care intenționează să lanseze sateliți 5G în mai puțin de 20 de săptămâni de acum înainte. Viața pe pământ are nevoie de ajutorul tău acum!

Referințe

[1]Delos, Peter. „The Way to a New Phased Array Radar Architecture”, Tech Time: Electronics & Technology News, ianuarie 2018. Accesat 1 ianuarie 2019. https://techtime.news/2018/01/ 15/analog-devices-phased-array-radar/. „Deși se vorbește foarte mult despre radarele auto și MIMO (intrări și ieșiri multiple), nu ar trebui să uităm că ultimele dezvoltări și cercetări în domeniu radarelor și al fasciculelor de radiații au fost efectuate în domeniul apărării, acum fiind adaptate și pentru aplicații comerciale. În timp ce lanțurile de antene producătoare de fascicule au trecut de la faza de cercetare la cea de punere înpractică în anii 2000, un nou val de lanțuri de generatoare de fascicule este așteptat să apară în domeniul militar, pus la punct de tehnologia industrială care oferă soluții care înainte aveau costuri prohibitive”

[2]„Mărturii despre electrosensibilitate”. Noi suntem dovada (WATE). 2018. Accesat pe 1 ianuarie 2019. http://wearetheevidence.org/adults-who-developed-electro-sensitivity/ . WATE (We Are The Evidence, engl. – Noi Suntem Dovada, n.tr.) intenționează să expună publicului epidemia ascunsă de îmbolnăviri, suferințe și atentate la drepturile omului create de radiațiile tehnologiei wireless; să facă auzite glasurile celor vătămați; să le apere și să le securizeze drepturile precum și să determine societatea și guvernele să întreprindă acțiuni de corecție și să informeze publicul despre răul produs.”

[3]Glaser, Lt. Z. „Cumulated Index to the Bibliography of Reported Biological Phenomena (‘effects’) and Clinical Manifestations Attributed to Microwave and Radio-frequency Radiation: Report, Supplements (no. 1-9).” BEMS Newsletter B-1 prin B-464 (1984). Accesat la 1 ianuarie 2019. http://www.cellphonetaskforce.org/wp-content/uploads/2018/06/Zory-Glasers-index.pdf. Lt. Zorach Glaser, PhD, a catalogat 5,083 studii, cărți și rapoarte de la conferințe pentru US Navy începând din 1981.

[4]”Space Sustainability: A Practical Guide.” Secure World Foundation, 2014, 21. Accesat la 1 ianuarie, 2019. https://swfound.org/media/206289/swf_space_sustainability-a_practical_guide_2018__1.pdf. „Oricum, pe măsură ce tot mai multe țări integrează spațiul în capabilitățile lor militare iar securitatea lor națională se bazează tot mai mult pe informațiile vehiculate prin sateliți, sunt șanse sporite ca orice interferență (reală sau doar percepută așa) cu sateliții să genereze conflicte în spațiu sau pe Pământ. Acest pericol este amplificat de provocarea de a determina cauza exactă a funcționării defectuoase a unui satelit: fie a fost cauzată de un eveniment legat de vremea din spațiu, de impactul cu resturi spațiale, interferențe accidentale sau un act deliberat de agresiune.”

[5]„Regulile în spațiu: Răspunderea pentru resturile din spațiu”. Panish, Shea & Boyle LLP, 2018. Accesat 1 ianuarie 2019. https://www.aviationdisasterlaw.com/liability-for-space-debris/„A intenta un proces împotriva Space X pentru resturi spațiale e puțin diferit de unul împotriva industriei comerciale sau a lansărilor efectuate de stat. Din moment ce Space X este o companie privată, părțile vătămate pot emite pretenții direct de la guvern, în concordanță cu legile din statul persoanei vătămate. Pentru ca pretențiile să fie onorate, reclamantul va trebui să dovedească faptul că Space X a dat dovadă de neglijență în vreun fel, cauzând coliziunea cu resturile generate de aceasta. Legile spațiului sunt de notorietate pentru complexitatea lor, în California de exemplu fiind foarte dificil pentru partea vătămată să-și recupereze pagubele”.

[6]Von Der Dunk, Frans G. „Răspundere versus Reponsabilitate în Legile Spațiului: Neînțelegere sau Nepăsare?” University of Nebraska-Lincoln College of Law: Space, Cyber, and Telecommunications Law Program Faculty Publications 21 (1992). Accesat la 1 ianuarie, 2019. http://digitalcommons.unl.edu/spacelaw/21/?utm_source=digitalcommons.unl.edu/spacelaw/21&utm_medium=PDF&utm_campaign=PDFCoverPages.

[7]Kessler, D. J., P. M. Landry, B. G. Cour-Palais, and R. E. Taylor. „Aerospace: Collision Avoidance in Space: Proliferating Payloads and Space Debris Prompt Action to Prevent Accidents.” IEEE Spectrum 17, no. 6 (1980): 37-41.

[8]Morgan, L. Lloyd, Santosh Kesari, and Devra Lee Davis. „De ce copiii absorb mai multe radiații decât adulții: consecințele” Journal of Microscopy and Ultrastructure 2, no. 4 (December 2014): 197-204. Accesat la 1 ianuarie, 2019. https://www.sciencedirect.com/ science/article/pii/S2213879X14000583. Sublinieri: (1) Copiii absorb o cantitate mai mare de microunde decât adulții; (2) Microundele sunt posibili agenți carcinogeni de clasa 2B. (3) Radiațiile cu microunde sunt mai periculoase pentru fetuși decât pentru copii (4) Limita legală de expunere la asemenea radiații a rămas neschimbată de decenii (5) Avertizările din broșurile telefoanelor mobile și regula celor 20 cm pentru tablete și laptopuri violează regulile privind „poziția de operare normală”.

[9]Electro-Hipersensibilitatea: Vorbind cu Doctorul Tău. PDF. Inițiativa Canadiană pentru Oprirea Poluării Electrice, Electromagnetice și Wireless. http://weepinitiative.org/talkingtoyourdoctor.pdf

[10]Președintele Comisiei Federale pentru Comunicații din SUA despre tehnologia 5G: “Nu o vom studia, nu o vom reglementa, nu vom stabili standarde pentru ea” Youtube. 20 iunie, 2016. Accesat la 1 ianuarie, 2019. www.youtube.com/watch?v=Bwgwe01SIMc. Sublinieri în videoclip: Radiații de ultra-înaltă frecvență (24 până la 100 GHz sau mai mult); semnalele amplificate și direcționate; instalarea masivă de turnuri de antene; valori de miliarde; nu există standarde, nu au fost făcute teste; vor fi folosiți la comun sateliții militari; toate zonele (inclusiv cele rurale) să fie saturate cu radiații; toate instalările locale să fie efectuate rapid; totul să fie microcipat.

[11]Dariusz Leszczynski, Dr. ” Prezintă oare CIPRNI destulă încredere pentru a dicta metode științifice legiutorilor guvernamentali”? Between a Rock and a Hard Place (blog), April 8, 2018. Accesat la 2 ianuarie, 2019. https://betweenrockandhardplace.wordpress.com/type/gallery/. „Cele mai mari probleme ale CIPRNI sunt: (1) sunt un „club privat” în care membrii existenți aleg alți membrii fără a trebui să-și justifice alegerea; (2) lipsa de reprezentare în fața oricui; (3) lipsa transparenței activităților sale; (4) lipsa completă a supravegherii activității sale; (5) evaluări științifice îndoielnice din cauza asemănării părerilor tuturor membrilor Comisiei Principale și al tuturor celorlalți savanți selectați drept consilieri ai Comisiei Principale”

[12]Matthes, Rüdiger. „Indicații privind siguranța câmpurilor electromagnetice: viziunea CIPRNI.” Conferința Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (ITU) privind Expunerea Umană la Câmpurile Electromagnetice, 9 mai 2013. Accesat la 1 ianuarie, 2019. https://www.itu.int/en/ITU-T/climatechange/emf-1305/Documents/Presentations/s2part1p1-RuedigerMatthes.pdf

[13]Grupul 2 de Studiu, Sectorul de Dezvoltare al Telecomunicațiilor din cadrul ITU: Sesiunea privind politicile moderne, liniile directoare, reglementările și evaluările expunerii umane la radio-frecvențe și câmpuri electromagnetice. Sesiunea 1: Activități recente ale ITU și CIPRNI privind expunerea umană la radio-frecvențe și câmpuri electromagnetice, Geneva, Elveția. 10 octombrie, 2018. Accesat 2 ianuarie, 2019.  www.itu.int/en/ITU-D/Study-Groups/2018-2021/Pages/ meetings/session-Q7-2-oct18.aspx. „Sesiunea 1 va pune în discuție unele dintre activitățile recente desfășurate la ITU și va descrie ultimele actualizări ale liniilor directoare ale CIPRNI”

[14]Martin L. Pall, Prof. Dr. Em. de biochimie și științe medicale de bază, Washington State University. Răspuns la Schița Liniilor Directoare și a Anexelor privind Limitarea Expunerii la Câmpuri Electromagnetice, Magnetice și Electrice Variabile în Timp (100 KHz până la 300 GHz). 8 octombrie, 2018. Accesat la 2 ianuarie, 2019. www.5gexposed.com/wp-content/uploads/2018/10/FINAL-Martin-L-Pall-Response-to-2018-Draft-Guidelines-8.10.18.pdf.

[15]Acordul de Cooperare dintre INTERPOL și ITU. Conferința Plenipotențiară (PP-18), Dubai, 29 Octombrie – 16 Noiembrie, 2018. Accesat 2 ianuarie, 2019. https://www.itu.int/dms_pub/itu-s/md/18/pp/c/S18-PP-C-0047!!MSW-E.docx. „2. Pentru implementarea Acordului, fiecare Parte va acționa în propria arie de competență. Mai exact, implementarea Acordului de către ITU nu va exceda mandatului acesteia de a păstra încrederea și securitatea folosirii tehnologiilor de comunicații și informatice, în concordanță cu Rezoluția 130 a Conferinței Plenipotențiare (Busan, Coreea de Sud, 2014) și rolului său de protecție a copiilor în mediul on-line, conform Rezoluției 179 a Conferinței Plenipotențiare (Busan, Coreea de Sud, 2014), la fel cum implementarea acestui Acord de către INTERPOL nu va exceda mandatului acesteia definit de Art. 2 al Constituției sale și care include activități referitoare la criminalitatea cibernetică și exploatarea on-line a copiilor.

[16]Hallmann C.A., M. Sorg and E. Jongejans. “Scădere cu 75% în ultimii 27 de ani a biomasei de insecte în zonele protejate.” PLOS One 12, no. 10 (2017): e0185809.  http://journals.plos.org/plosone/article/file?id=10.1371/journal.pone.0185809&type=printable. Accesat la 1 ianuarie, 2019.

[17]Laville, Sandra. „Milioane de copaci riscă să fie defrișați într-un program secret de construcție a unei rețele de cale ferată” The Guardian, April 29, 2018. Accesat la 1 ianuarie, 2019.  https://www.theguardian.com/business/2018/ apr/29/millions-of-trees-at-risk-in-secretive-network-rail-felling-programme.

[18]May, Todd. „Oare dispariția omului ar fi o tragedie?” The New York Times, December 17, 2018. Accesat la 1 ianuarie, 2019.  https://www.nytimes.com/2018/12/17/opinion/human-extinction-climate-change.html.

[19]Davis, Nicola. „Experții în demografie spun că scăderea fertilității este binevenită; ratele în scădere ale nașterilor ar trebui să fie un motiv de bucurie, nu un semnal de alarmă.” The Guardian, December 26, 2018. Accesat la 3 ianuarie, 2019.  www.theguardian.com/world/2018/dec/26/falling-total-fertility-rate-should-be-welcomed-population-expert-says.

[20]„Planeta Pământ: Radiații 5G la nivel global depe orbită?” Scrisoare de la Claus Scheingraber, Roland Wolff și alții către Elon Musk. 18 iunie, 2018, Brunnthal, Germania. „… Suntem siguri că proiectul Dumneavoastră privind sateliții este într-o fază avansată. Indiferent însă câți bani ar fi fost investiți, cineva ar trebui să ia în considerare că este doar o problemă de timp până când potențialul dăunător pentru sănătate al comunicațiilor mobile – și în special al comunicațiilor mobile 5G – nu vor mai putea fi trecute cu vederea. Din acest motiv, vă recomandăm cu empatie să nu implementați acest proiect. (Scrisoarea în limba germană) (Scrisoarea în limba engleză)

 

Tags: , , , , ,

Trackback from your site.